Nya lektioner och glada nyheter...

Jippi.. jag gick vidare till klass 4... YAY.. tur det för annars hade stackars söta Nina fått äta upp sin mosters hatt.. den hade nog varit svårsmält *tro*.. Klass 4 handlar iallafall om dekorationer.. detta är ett område som jag tror att jag har ganska bra koll på.. om man nu får säga så själv? jag ska fråga jante...  =) .. Antagligen skiter det sig i tävlingen bara för att ja skrev så.. gah! Nå ja.. jag ska börja klura ganska snart...

oo sen har jag precis beställt nya pryttlar från Sassafras lass.. mums.. svamparna och rådjuren är såå underbara.. har redan några papper från sweetspuds kittet men ja vill ha mer.. så det kommer att komma på posten.. kanske mitt sista pysselköp innan bröllopet? kanske.. ja måste ju spara på pengarna!

HÄR har ni en glad nyhet som gör mig så glad så glad.. Gladast är jag nog för att få vara kollega med så duktiga tjejer som Linda och Malin till exempel..

Vi kan väl ses på Pysselpassions inspirationskväll.. på torsdag kl. 17.30.. Jag och Ville kommer!

Kram !


Less is more

Ja, här är det.. mitt bidrag till Bad girls klass 3..


Det är verkligen less, för att vara mig.. det är egentligen bara band och knappar, jag som brukar ösa på med dekorationer av alla slag annars!.. Så.. det är less, för att var mahlin..

Titeln fick jag inspiration till av en av Augusti/Annas äldre LO`s...

nu ska jag söva den lilla mannen.. den stora har gått på fest.. å så snart den lilla sover ska mamman pyssal med Brunkullans tävlingskit..(fast utom tävlan såklart..)

Stort tack till MILLAN *hjärta* (och Edvin) för en toppendag på stan.. Vi ses snart igen..

kraaam

let´s go swimming



yes.. han kan simma den lille mannen.. .
Mamman och Ville har sååå mysigt...

för pappan har ju tatuerat sig och får inte vra med oss i bassängen just nu.. Idag ska dock mormorn vara med oss och bada! Kul!

Annars så är jag GLAAAAAAD.. för första gången hamnade jag på catwalken på SiS! yay... Det är en sån där ball grej som man liksom blir tokstolt över.. eller man.. JAG blir det.. det har varit ett sånt litet mål , eller milstolpe snarare. Ja, glad blev jag iallafall.. heja mig! OCH framförallt så OJ vad många nya besökare som tittar hit efter att ha följt länken hos Anna/augusti73.. =) Välkomna! Grattis till Anna och  Åsa som också hamnade på catwalken!

min Badgirls Lo är klar.. tjoho..
Fast idag får ni bara ett smakprov ändå..
hihi


nu måste jag vila för Villemannen var vaken en hel del mitt i natten så ja är helt väck!

Kram

pust...


Nu är namnkalaset äntligen över.. hujedamig så mycket släkt han har.. hehe.. Jag vet ju att jag räknat på att. ja men det blir typ 50 pers.. okej.. men det är en helt annan femma när alla de där femtio personerna koncentreras till ett rum och alla vill hälsa på en.. oj oj .. Jag överlevde med nöd och näppe.  =) Det enda trista är ju att man inte hinner prata med alla och sådär.. Tina och Niclas hann jag knappt se..Petra hade jag velat prata lite till med.. ja... jag hade velat ha mer tid med alla.. (utom vissa delar av släkten såklart). hehe.. Min mormor hade ändrat sig och kom inte.. Så.. Peter och jag har varit tillsammans i fem år men han har fortfarande inte träffat min mormor, trots att vi bor i samma stad..

Nå..Ville fick en massa fina saker att lägga i sin tidskapsel som han får öppna på sin 18-årsdag.. Ja, endel tror vi är fina, vi vet inte, för vi har inte öppnat paketen ju. men de som inte var inslagna var toppen så vi gissar att resten var det med.. Ville fick även vanliga presenter också.. han är ett litet bortskämdo =) men.. han behövde lite leksaker så det var ju bra.. =) hihi

Även Peter och jag fick presenter... Ja, en del var så fiffiga att de gav oss förlovningspresenter och sånt där ni vet.. tihi.. Det var verkligen inte nödvändigt men bi blev väldigt väldigt glada över all omtanke!

Av kära mor med sambo fick vi lite tjusiga blommor..Nu saknas några av blommorna då det var såna där... vääärdefulla knopp, i sedelform.. tack mamma.. (Mamma och jag har förresten väldigt kul då vi håller på å spånar på min bröllopsklänning)..



Sen fick vi världens absolut snyggaste bukett av Sussi och Johan (Ni är helt sjukt goa, bara så ni vet det!! Underbara till o med)... Den är så himla fin.. jag kan frysa in den och ha den när jag gifter mig, så fin tycker jag att den är.. =)



Fast. det var inte bara blomman.. vi fick även en liten bibel och något att skåla med..  TACK snälla rara ni..

Ja.. kyrkan har varit bokad i några veckor och nu har vi äääntligen fått tag i en lokal också.. *puh* så nu är det dags att börja spara pengar.. eller ja, jag får börja sälja pysselsaker då det inte är så lätt att spara av föräldrapenningen. hm.,, men det går det med.. Jag har ju lite hänglar att lägga ut på tradera. Där kan man ju få en hutlös slant för dom.


Mina promenader börjar äntligen ge lite resultat, jag kan ju inte se ut som en flodhäst när jag gifter mig liksom.. hallå eller?... haha.. Nackdelen är att förlovningsringen blir för stor på köpet.. så jag får vara försiktig med mina rörelser.

ja.. Jag har inte hunnit pyssla nåt riktigt som jag kan visa iallafall.. det har varit så fullt upp.. men snart ska det nog lossna.  Jag har dock en liten block nu inför top designer på bad girls.  jag gick vidare till runda tre.. men jösses.. less is more heter denna klassen.. gah.. jag kan inte less is more.. iiih.. en massiv låsning, så jag får jobba på att komma ur den så jag blir klar innan sista inlämning..

Annars då? Lillfisen har fyllt 3 månader.. stor o stilig är han minsann! och gnällig.. Det är nästan så man får skavsår i öronen men , eftersom han är så snäll i vanliga fall kan han gott få ha sin gnällperiod nu.. det sköna är ju att det går över..

Glöm inte bort Brunkullans forum, det är mysigt, det är kul och man slutar aldrig att överraskas.. många härliga tjejer där..
Häng på..

sådär.. det var allt för idag.. jag ska försöka återkomma snart med lite pyssel.. kram kram

pyssel och bak..

Hej hopp!
Tack snälla söta rara ni för era kommentarer och gratulationer!! Trots att det bara är en liten guldbit på fingret som är skillnaden så känns det helt galet underbart att vara förlovad.. tihi.. Ännu häftigare är det att tänka på att jag faktiskt ska bli FRU nästa år.. Jag ser fram emot att få samma efternamn som min son =D ja, och peter med då...

Här är det fullt upp annars.. Ville och jag har börjat vårt nya hälsosamma liv.. Vi promenerar en halvmil om dagen, ok, en dag i veckan brukar vi stanna hemma men 6 av 7 dagar .. det blir 3 mil i veckan.. Inte illa. Vi har dessutom tagit bort en himla massa socker. Det var verkligen nödvändigt. Den första tiden med liten bäbis och allt fikande därtill ger ju ett galet sockerberoende.. det blir ju en del fruktsocker nu istället i och för sig.. men.. ändå.. Kroppen kommer bli tokchockad på lördag då det vankas mycket gott fikabröd på Villes namnkalas!!

Den uppmärksamma märker också att jag bytt layout och fixat en header till bloggen. Hm, inte blev jag nöjd dock så vi får se vad som händer.. Just nu hinner jag inte engagera mig iallafall .. kanske nästa vecka.. Eller nä, då är det också fullt upp.. Jag har äntligen ryckt mig i kragen och ska på efterkontroll *2.. sen är det träff med söta millan, det veckoliga babysimmet.. o så där.. Vi har att göra helt enkelt.

Jag har faktiskt hunnit med att scrappa en del. Det var scrapfeber hos Magdas och jag hade beställt det urläckra kitet..
Jag fick ihop 2 LO´s av kitet..

Det har varit så mulet och ruggigt idag så det har inte gått alls bra att få schyssta foton på layouterna så ni får ursäkta mina dåliga bilder och skumma färger...






Sen hann jag med en LO till utmaningen att scrappa "stillhet" och en nyföding som sover är stillhet för mig..



Sen var det ju en tripp till LKPG också.. TACK till det braiga sällskapet, det var superkul. Jag ser fram emot februari.

Det fanns en lifttävling.. Såhär blev min tolkning...
Tessan nu igen.. JAg kan inte låta bli helt enkelt!
 



Sen hade ju söta Missmian en Lo man skulle lifta till en tävling hos Stellas.. Jag liftade och det blev såhär...


och jag VANN.. tjoho.. jag fick ett superduper fint pris av Stellas och jag blev såååå glad.. TACK TACK TACK.

Jag har även gjort lite LO´s som jag inte kan visa riktigt än.. men det kommer väl.. =)

Sedan har vi ju hunnit med att baka bullar, kolakakor och 2 kolatårtor också.. ikväll ska jag försöka göra muffins, eller kanske hallongrottor.. behöver mer fika till lördag. Jag känner mig som värsta hemmafrun =)

den här snygga killen blir snart 3 månader.. Vår lilla skeptiker.. Här i en schysst velouroverall som min mamma sytt och som jag hade som liten liten fis..



Igår var första vaccineringen.. Han vägde in på  cirkus 7,3 kg och mätte 63,5 cm. BVC-tanten chockerades återigen över hur galet stark han är fisen... Hans benmuskler är inte att leka med! Ett packe muskler helt enkelt.. =)

Innan jag avslutar för idag så måste jag ju påminna om tävlingarna hos Brunkullan.. Glöm inte att hoppa in på Brunkullans forum och var med och tävla.. Även om du inte registrerat dig förrän nu så finns det priser att vinna i deltävlingarn och bonustävlingarna.. Dessutom, passa på att beställa det urläckra kitet och var med och tävla.. Kitet hittar du i Brunkullans shop..

Kram!

kärlek

...äntligen...
~5/9 - 2008~


jösses

Vad folk var uppmärksamma på det där med hemligheter..

kanske för att hemligheter är sååå skoj =) !!  men.. vi hinner inte prata om dom idag nu.. det får vi ta .. nästa uppdatering, kanske på söndag?

idag har vi iallafall varit på stan och shoppat namnfestkläder till Ville.. så att han kan vara riktigt snygg nästa helg! tjoho! Iofs är han alltid snygg vår lilla guldklimp, men nu blir han stilig också..

Det är dags för top designer 2008 på Bad girls  igen.. Trogna läsare vet att jag kämpade tappert förra året och slutade bland de topp 10.. Detta sätter såklart stor press på mig, ja från mig själv.. Det kan ju inte kännas annat än som ett nederlag och misslyckande att inte komma lika långt igen.. USch, det är så stört att tänka så egentligen för det är så enormt många talangfulla tjejer med! huga.. Mängder.. Det måste ju vara hundratals anmälda.. Så chansen att ta sig lika långt i år, med deadlines och allt ska klaffa.. Det är inte så stor chans.. MEN .. Här kommer min LO till första utmaningen.. Den skulle innehålla lager .. och fler lager....



Tack till Christian som har tagit kortet!

Nu ska Ville och jag packa en väska eller två..

Tjillevippen och Kram

dripp dropp

oo vad det är härligt med allt regn!
Jag älskar det verkligen! Tyvärr har det varit lite kvavt här ändå men men..

Nej, inget pysslat har jag att visa.. Ville har varit snäll som socker men vi har tagit tiden till att baka istället.. heh.. Ville ska ju ha en fest så då måste vi ju baka ätbarheter till den.. Idag gjordes det bullar på 1,5 liter degvätska.. tjipp tjopp.. Det blev några bullar över till oss  =) MUMS...

Annars har jag lite hemliga privata glädjor att gå å mysa åt.. mihiihiii...

sen längtar vi till linköpingsträffen på lördag..ohoooo så skooooj!

Det ska bli superkul att träffa Sussi på tisdag.. JIPPI!

och Tack till Tessan och Leah som var ett ypperligt trevligt sällskap på promenaden i fredags! Det gör vi om.. hojta till bara!

Nu ska jag diska av det sista från baket och sen är det dags för lite sömn..

Vi stoppar in lite Villevbilder för att förgylla bloggen...

Ville och Pappan busar...
(ÄR det någon som vet varför Katvig har extremt långa ärmar men apkorta ben på sina bodysuits förresten?)



och när man busar.. då måste man ju skratta lite.. Sötnöt!

kram!

litet flyt..

Hej hallå igen dagboken somTreb Walker skulle säga...

Det är redan dags igen.. Jag har ju LO´s som inte är visade ännu..
Först ut.. en midsommar LO.. Jag fick äntligen användning för den knall knall orangea skrivamaskinen vi hittade på vinden.. Gött!



Lite kul att hitta de där Elsie ramarna och inte ha en aning om var jag fått de ifrån, jag brukar inte köpa sånt själv.. men det kanske jag gjort...? vem vet!

Näst ut är ett gäng pojkmagar... I Prinsens kamera hittade jag detta foto och det slank med vid framkallningen.. så .. nu är det scrappat.. VI har ju varit ett gäng gravidon bland vännerna så det kanske är det killarna gör? jämför vilken vecka de är i? därav titeln.. Vi har ju faktiskt hört om en bekant som gick upp 16 kg under graviditeten.. ja.. killen alltså.. =) Han måste vara väldans sympatisk..



Just ja.. jag har lite flyt just nu.. Jag vann ju i skaparlustens blogg.. sen så fick jag mail från Tingtura om att jag, efter några turer, vunnit en biljett till mässan i helgen.. WOHO.. tyvärr så kunde jag och ville inte komma loss den här gången.. så lotten fick gå vidare igen.. men kul att vinna igen..

Lo:n med gustav och peter blev även Layout of the week på Bad girls forum.. tjoho.. DET gjorde mig mycket glad för det finns så galet mycket snyggt där och att min LO skulle bli utvald känns bara så... stort.. GLAD blir ja iallafall...

så.. visst känns det som flyt nu..

Jag tänkte avsluta med min lilla sötnöt idag igen... Vilmer da man myser med nallen.. Ser man till hans arm kan man nästran tro att han äter ganska friskt och ja.. det stämmer ju . Han är en härlig liten knubbis.. Tur det, han lär behöva allt det när han ska bli ett fotbollsproffs som kan försörja mamma och pappa sen.. =D



Nu har jag inget mer färdigpysslat just nu så nu får ni vänta tills lilla Ville låter mig pyssla igen.. Vi får se vad han är på för humör..

Kram från oss...

Framed..



Heh.. jupp..Vi fick två gamla tavlor av min mor i början av sommaren. Hon ville inte ha dom längre plus att de gigantiska guldramarna tog upp så mkt plats i förrådet och så var de lite kantstötta. Den ena var mycket kantstött.. Nå.. efter mycket om och men så har en av tavlorna kommit upp på väggen i vårt vardagsrum, två små orrar som leker eller vad dom nu gör.. flirtar =) .. Tavlan hänger straxt ovanför en knallorange skrivmaskin som vi har står där.

Den andra tavlan är den ni ser på fotot.. eller ni ser mest mig och sedan en ram men det är för att vi slet ut tavlan så nu har vi bara ramen kvar.. Jag tänkte ha den när jag tar foton, sådär snyggt som jag sett att endel gör. med människor som håller i en guldram.. När den inte används till foton så har den faktiskt fått en plats på sovrumsväggen ovanför sänggaveln. bara ramen alltså. Det blev riktigt fint faktiskt.

Vi avslutar dagens inlägg med en LO på prinsen.. den har en liten intern historia kring sig.. just det där med kiropraktor kan tänkas vara obegripligt för er andra.. men när han gör den där grimasen så utbrast jag en gång för länge sedan att han ser ut som en kiropraktor.. ni vet en kiropraktor, en sån flygödla från dinosauriernas tid..  öh.. ja.. Jag var visst lite snurrig.. vi kom aldrig på det riktigt namnet på det jag menade...




Jag har ytterligare 2 LO´s fotade nu men .. de sparar jag till en annan dag.. =)

Nä.. jag måååste slänga in en bild på Ville också.. min lilla prins!

Ville caught in the headlights..



kram från oss.

en gång till.. en gång till...

hej hå hej hå..
Japp,,, det är nästan så det går att krama snöbollar där nere, rakt söderut =) för jag uppdaterar redan igen..
Jag har bara en LO att bjuda på idag.. 

Av någon anledning tycker prinsen att man ska dricka senapen!? Jag minns faktiskt inte varför.  Detta är liksom en av de första gångerna vi träffas så på något vis måste ju detta ha lett till att jag faktiskt blev alldeles galet kär i honom.. galet nog...



Jag har 2 LO´s till färdiga  men de är inte fotade ännu... så ni får hålla er i skinnet.. =)
Det var superbra att släpa ut alla pysselprylar i köket.. jag gissar att det är därför jag har sånt flow i pysslandet och även TID att slutföra LO´s.. allt finns ju precis här..Tyvärr lär ja ju vara tvungen att bära in allt i pysselrummet igen snart men..ändå..

Ni har väl inte missat att deltävling 2 i Brunkullans scrap &  cards stora hösttävling är igång nu? JOdå.. så spring genast iväg och registrera er i forumet..!!

Hm.. Jag har massor saker jag skulle kunna skriva om men.. det är inte så mycket pyssliga saker så jag tror jag avstår just idag iallafall.. Kan säga att jag var hos tandläkaren idag.. huuuuuuh.. sånt gillar inte jag..

och vi längtar som tokar till babysimmet på torsdag!!

Ledsen Millan.. men inga nya bilder på Ville idag.. ;P Du får nöja dig med pyssel o prat..

Just ja, nu höll jag på att glömma.. LO:n med gustav och peter på blev ju en vinnare i skaparlustens tävling.. tjoho.. oo vad roligt..  *skuttar runt* Vilken glädja..

Jo.. sen längtar vi också till scrapträffen i linköping den 13:e.. Det är inte många dagar kvar nu..Ville och jag räknar ner för fullt.. Jag funderar mest på hur jag ska hålla Ville tyst, snäll och belåten hela träffen.. Gluedotta fast honom vid tutten kanske?

hej så länge!

RSS 2.0