Utmaning..

Ja, medan vi väntade på att vinnaren skulle avslöjas så startade jag en utmaning på Bad Girls.. Utmaningen var att använda 3 olika sorters bokstäver från minst 2 tillverkare.. + något orange..

För att sysselsätta mig själv så gjorde jag min egen utmaning också..
Jag har bokstäver från American Crafts, Heidi Swapp, Making Memories och Rose Moka och jag tror ni ser allt det orangea..Lite detaljbilderJahopp.. Trevlig helg !

/Mahlin

vinnarna är uppe

Vi säger ett stort grattis till Jen Matott som vann  *kastar confetti*
Jen är en helt fantastisk scrappare som kliver ur lådan på riktigt konstfulla vis.. Hon är cool

 På andra och tredje plats hittar vi Oddbjorg och Emeline. Självklart också de 2 duktiga  tjejer. Grattis grattis..

Ingen pallplats för mig i år heller.. hihi.. Nå tredje gången gillt då? =)

Däremot är jag jätteförvånad över hur jag och domarna har så himla olika smak.. För ingen av mina favoriter blev topp tre,. Jag är riktigt besviken över att den som jag hade som självklar vinnare av alltihopa inte ens finns med i topp 3..

Hade jag bestämt så hade Cecilie vunnit alltihopa!! Hälsa på hos henne vettja, hon är så himla bra.. Cecilies blogg
Jag hade också Lucy som ganska självklart topp 3.

Idag ska jag äntligen scrappa lite för min egen skull, bara för att jag vill. Det var typ .. länge sen =)

Trevlig helg allihopa! Tack för alla era hållna tummar! Ni är så himla goa!!

kram


*********
Let´s give a huge congrats to Jen Matott who is the proud winner..  Jen is an awesome scrapper, she´s stepping out of the box in such artful ways. She is cool ..
Oddbjorg and Emeline are the runner ups. Congratulations to all of them.

Not even a runner up this year either.. aw well.. Third time is a charm, they say.. see you in TD 09!

But If I had decided, Cecilie had been the winner of the whole thing.. I simple adore her style and I think she is so awesome!
And I was sure Lucy would make top 3 aswell..

 Today I am scrapping just because the fun of it, it´s been a while now.

Have a great wekeend!Denna eviga väntan..

Ja, som ni kanske gissar så har vinnaren i Top designer ännu inte korats.. Det har tydligen varit svårt att bestämma en vinnare, inte så konstigt för herrejösses så duktiga alla är.. TIll en början kändes det skitjobbigt, rent ut sagt, att inte veta när vinnaren skulle annonseras.. Det blev någon slags evighetsgrej att klicka på uppdatera om och om igen vid alla tillfällen som gick.. Nå, nu har det äntligen sagts en tid iallafall.. klockan 4 inatt kommer resultatet av överläggningarna ut på Bad girls forum... En urdålig tid för oss som bor på den här sidan atlanten men .. den som väntar på något gott..

Jag har som sagt inga som helst förväntningar och efter alla dess dagar av frenetisk nervositet har liksom udden tagits av. Jag kommer bli jätteglad för vem som än vinner och jag har en favorit som jag hoppas på  (ja, näst efter mig själv då kan man väl säga....) ..

Imorgon vet vi.. imorgon har jag också en layout att visa.. tjoho, den är klar men väntar på lite vettigt dagsljus.. att det ska vara så himla svårt att få till ett foto med vettigt ljus.. gah! Nå..

Dags att kela lite med familjen, nu när jag inte behöver sitta här och klicka på uppdatera.. Ta hand om er!


So, the winner in TD is yet to be announced and I have been nervously waiting for so many days now. I´ll be happy whoever wins, This has been such a great experience, I have improved my own scrapping and made some new friends. What could possibly be better than that? It will be 4 am here in Sweden when the winner is posted on bad girls mb and I will be sound aslepp. but hey.. I need all the sleep I can get since Vilmer is a bit.. difficult right now.  Now I am off to spend some quality time with DH. Since I don´t have to be here, refreshing any pages right now =)

tomorrow I will now who 2008s Top designer is.. and tomorrow I have a layout to show you aswell..If the weather is good enough to let me take a  OK photo of it at least.  Take care..

/Mahlin

-:Kreativt altrande:-

Ja, creative altering hette den sista klassen i Bad Girls top designer tävling och jag har saxat ett litet utdrag ur uppgiften för er att läsa.. kolla här...

When you choose something to alter in this assignment I want you to do just that…alter something. Think about what this word really means…does it mean to take an album and make a mini album???? Are you taking this element and actually altering it? It started as an album….and it is still an album when you finished, right? I’ll let you interpret that as a whole, but when I think of true altering, it means that I am going to conceive of a whole new use for something as in the example of the bottle cap…it is no longer used to seal a bottle to prevent spillage…it is now a functionable piece of wearable jewelry.

Ja.. detta fick ju hjärnan att snurra på högsta varv. Jag menar det är jättelätt att altra i den meningen att man dekorerar föremål.. Jag älskar att dekorera burkar och böcker osv men det verkar ju inte riktigt vara det som efterfrågas. Vi ska skapa en ny funktion.. Jag tänke och tänkte.. VAD ska jag göra?

Nå.. en natt när jag satt och ammade Ville vid fyrasnåret mitt i natten så slog det mig.. Jag hade något som behövde lite nytt liv.. När morgonen grydde smög jag in i pysselrummet/förrådet och hämtade ut denna..min gamla trasiga laptop.. jag vet inte varför den är kvar hemma, det enda som ska sparas från denna är ju hårddisken och den är ganska lätt att plocka ut.. NÅ.. Denna skulle jag altra.. men till vad.. Jag började haka upp mig på .. kalender av något slag.. kalender kalender.. Jag beslöt mig för att bolla ideer med lite DT-kollegor hos Pysselpassion, Malin och Linda men även Fia, självaste chefen =) .. Vi bollade och bollade och helt plötsligt stog det klart.. Jag ska gifta mig.. så..jag ska göra en weddingplanner!!

Här är.. huvudbilden...


En bättre bild på locket...detaljer från locket


Sen blir det ju så att man ska öppna locket ocks va? Ja, det finn ett innehåll..

Insidan:


Där tangentbordet en gång satt finns nu en löst liggande kalender.. den går även att ställa upp..

Lite detaljer från  insidan..

 
På insidan av locket sitter själva bokdelen av planerandet...


Bakom fliken han är det inte så mycket innehåll... =)


medans det bakom hon-sidan finns en massa massa flikar och sidor.. eller ja typ 6 iallafall..

Bokens bakstycke ser ut såhär...


och den är monterad där skärmen en gång fanns. Den är monterad så att den fungerar som en fick, jag kan alltså stoppa in en massa saker bakom denna.. Gästlistor och bordsplaceringar och sånt.. fiffigt som tusan..

ja.. detta har jag jobbat med. dag som natt i några dagar.. 3 tror jag det var.. gått och lagt mig 02 och upp med Ville vid 06.. snark snark men absolut värt det!!!

Jag har inga som helst förväntningar på att vinna eller så.. men visst hoppas man.. såklart.. men i finalgalleriet finns ytterligare 10 bidrag som är alldeles alldeles underbara och vackra så man smälter..  Jag vet inte när vinnarna utses eller så menja.. det pirrar i magen och fjärilarna dansar hambo.. jag hoppas att det avslöjas inatt så vi får svaret imorgon, så man slipper gå såhär pirrig..  Fortsätt hålla en tumme!

KRAM


Nu

var det ett tag sedan jag uppdaterade.. Ni kanske kan gissa er till att jag har fullt upp med att bli klar med mitt finalbidrag till Bad Girls. Uppdraget var nämligen att altra något, inte bara dekorera en pryl, vi skulle verkligen förändra prylens funktion.. Det tog sin lilla tid innan jag kunde komma på VAD jag skulle hitta på .. men, nu är jag klar men ni får bara se lilla sneaken som vanligt.. Någon som kan lista ut eller gissa vad det är för en sak som jag altrat?Jag har slitit med den som bara den iallafall. Hållt mig vaken till 2 om nätterna för att gå upp med Ville igen klockan 6.. Jag är som en riktigt zombie just nu.

Nu har jag bara ett pysselmåste att bli klar med precis nu i helgen och det är mitt sista bidrag till Coordinates Collections DT.  Jag har sagt upp min plats där, mycket på grund av att det blev så svårt när man var bäbisförälder, inte att hitta tiden sådär men mina DT-kitt kom alltid fram några dagar efter deadline och det är inte alltid så lätt att hinna med att sätta sig och göra något... direkt!  Men det känns jättebra nu, att bara ha ett uppdrag kvar där..

Jag slänger in lite Villebilder också. han har ätit potatis hela veckan och då kan man se ut.. såhär..Pappas kille det där.. hihi.. imorgon blir det palsternacka!

huh, I don´t really have the time to translate for you Bad Girls ;P this time so you´ll have to guess what I am talking about =) Our just look at the beautiful little baby..

Just det.. fortsätt gärna hålla era tummar för mig i Bad Girls finalen, nog för att jag är jättenöjd med hur långt jag kommit så här långt så skulle jag ju väldigt gärna vilja fånga en pallplats i år ..  Så.. tack för era påhejningar och tumhållningar..

KRAM
mahlin

..bara..

en snabbis..
 Mitt namn står på listan!
Jag är med i top 10 (som detta år är 11 stycken).. det är helt sjuuuuukt!! Jag är helt chockad, nervös och framför allt tacksam! wow..  Det är helt galet.. jag liksom?

jösses..

since there is a whole bunch of non-swedish-speaking-girls dropping by here now I´ll add this part in english..  =)
My name is on the list.
I am in the top 10 (ok 11 this year..) on Top Designer  on Bad Girls. It´s so flippin crazy. I´m in total shock, I´m nervous and foremost I am thankful for being chosen..This is so crazy..  me? really.. me?   wohooo..

helg ljuva helg**

Inte för att dagarna egentligen är olika för mig och Ville.. men ändå.. =D På helgerna kan jag få sovmorgon och Peter går upp med Ville istället. så det är ju nåt att se fram emot! hihi..  ville har ju haft en tillväxtperiod ganska nyss och nu verkar han ladda för utveckling istället.. både igår och idag har han sovit sovit och sovit! VI får väl se vart detta slutar.. Han gör ju så himla många framsteg varje dag nu så det är klart att det krävs sömn..

Här kommer nu Top designer LO:n... Jag börjar bli riktigt pirrig nu.. Jag hoppas att vi får veta vilka de topp 10 är.. ! så att det inte är hemligt eller nåt.. nä, det vore trist.. Jag vill ju veta! Jag hoppas iallafall på en skandinavisk vinnare, det är ju 3-5 norskor kvar plus jag och Zarah, så chansen är ju ändå ganska stor ..

breaking the rules var det..

inspirerad av Jonna/Silverstar så har jag sytt på mina thickers för första gången.. spännande var det men det gick ju galant! Tack för inspirationen söta du!

Ha en go helg alla!
Kram!

..klart..

Ja.. nu är jag precis klar med mitt bidrag till Top Designer.. Tack snälla söta alla ni för era gratulationer och lyckönskningar. De värmer så otroligt..! TACK! Som vanligt håller jag lite på att visa LO:n men.. Nu har jag städat fram layouten ni fick se sneeks av sist.. här är den ju..

Jajjemen.. En fiffig presentationsLO, den finns även att skåda i Pysselpassions butik.. Imorgon presenteras det en ny utmaning i bloggen.. Det går jättenbra att hoppa på idoltåget även om man inte var med förra veckan.. Kom igen, vi ses där!!

Ville sötnöt har fått en stoool!! Kolla coolingenMammas gosgubbe..Igår så väckte han mig nånstans straxt efter fem och tyckte att vi skulle gå upp.. Hmpf.. Jag var mindre glad.. Tills jag upptäckte att han minsann vände sig för första gången, det var alltså det han ville visa.. Han slog på stort och vände både från mage till rygg och tvärtom.. Fast efter det har han hållit igen lite.. Nåja..

Vill ni se sneeks från Top designer LO:n?  hihi.. okej då..
Jag vill också säga att även om jag kom hela vägen till topp 10 förra året så känns det inte längre som ett nederlag och misslyckande att inte göra det igen. Det är helt okej om resan tar slut här, för det har varit jättekul, men håll gärna tummarna ändå!!

Simma lugnt och trevlig helg alla supergoa människor!!

KRAM


happii happii happii

ha.. det är helt helt stört galet knasigt.. men.. Jag är absolut i chocktillstånd då jag precis fick läsa att..
JAG GICK VIDARE !!!!

Ja, I Bad Girls top designer.. och allvarligt.. från  typ 300 deltagare ner till TJUGOFEM!!? Galet!!!
 Bästa Zarah har jag med mig på färden men det är ju inte så konstigt så bra som hon är den damen!

Ja.. det kan vi fira med mitt bidrag till Class 2 , det är ju ett tag sen men jag insåg att jag inte laddat upp det ännu..
Här är jag! eller nähä.. jag hade inget annat än detaljbilderna på denna datorn.. ni får nöja er med dom!


 


Än finns det gott om tid att hoppa på Pysselpassions första idolutmaning.. Kom igen.. Gör ett försök!

mammas knubbis

ja.. här är mammas lilla knubbgubbe.. och även min badgirls LO till klass 5.När tävlingen drog igång så kändes det som att jag skulle ha svårt att "ta" att åka ut innan finalen, eftersom jag kom i topp 10 förra året.. men.. Nu börjar det kännas okej.. Om jag inte kommer vidare nu så är det okej.. Jag blir nog lite hjälpt av att ha så mkt annat att göra runt omkring..  =) Nå.. det har varit jättekul iallafall..

Imorgon är det bröllopsdags.. tjoho!! så.. det kan vara så att Pysselpassions första idolutmaning dyker upp  i bloggen redan sent ikväll, eftersom jag lär ha ont om tid imorgon..  Du tänker väl vara med?

KRAM och trevlig helg!


färdig!

tjoho..
Jag är nu klar med min LO till Bad Girls class 5.. men som vanligt får ni bara en liten sneak sålänge..


men.. ni behöver inte vänta så länge för jag kommer lägga upp den i sin helhet redan imorgon! =)

Nä.. och glöm inte att skutta in på Brunkullans forum också.. Brunkullan scrap & Card AB  fyller 1 år.. tjoho.. Detta firas med ytterligare tävlingar!!  Spring och kika vettja.

Som vanligt .. TACK för alla goa kommentarer.. jag är lite halvrutten på att gå till tillbaka till er och hälsa på och svara men.. det kommer en lugn stund för det med .. någon gång =)

KRAM

nu så...

Nu är den uppe.. Tävlingen


Du tänker väl vara med?

 *kraaaam*

Höstinspiration

Hej hopp!
Nu sjunger hösttävlingen i Brunkullans forum på sista strofen. På fredag är det deadline för kittävlingen. Jag la mina vantar på ett kit jag med.. och eftersom jag inte är med och tävlar så är det tillåtet för mig att visa upp mina alster här i bloggen..

Kittet var jättevackert att titta på, riktigt murriga goa höstfärger.. men absolut inga färger som jag vanligtvis använder så det blev en verklig utmaning att bita i..

jag började med ett litet enkelt kort..


Sen föll jag in på min favoritform för tilfället.. cirklar.. MUMS


och jaaaa.. jag gick vidare till klass 5 i Bad Girls.. tjoho.. Från cirka 200 deltagare och nu är vi bara ca 50 tappra kvar.. spännande.. söta Zarah är också vidare.. så vi ska väl försöka hålla den svenska fanan högt här i tävlingen som enda svenskar..

Kram till er!

..

åhå.. nu är det faktiskt lite nervöst.. å se om man går vidare eller inte.. huga..

Här är layouten i sin helhet.. accessorizing som sagt =)Jag har inte så jättemkt att skriva just idag.. eller det har jag säkert men jag har världens längsta "att göra-lista" som ja känner hänger över mig så att jag tänker återgå till den..

jag tror vi hörs imorgon igen!

kram

peuw

äntligen klar med Bad Girls class 4.. Inte för att det var något svårt utan för att det har varit fullt upp i veckan och jag har inte riktigt hunnit med allt jag skulle ha velat.. Nå.. nu hann jag och den är fotad och uppladdad.. men ni får bara sen en liten sneak nu igen.. Uppgiften var accessorizing.. min favoritgrej!! =)Jag är jätteglad över alla söta kommentarer ni lämnar. Tack för alla gratulationer och lyckönskningar kring mitt nya uppdrag.. Tack också för alla fina kommentarer om min förra Bad Girls LO.. =) Ni är underbara!

Kram kram

RSS 2.0