Just do it...

If I should sum up this post with one word, it would be the one depicted on todays layout.. Forward...
Life gives you challenges, hurdles and quest to overcome, fulfill and master... Life also surprise you with joy when you least expect.  It is very much like they said in Forrest Gump,  you never know what you gonna get.


Well, all the things that have been thrown at me the past months, all the decisions I´ve had to make they all sum up to me moving forward, for the sake of me.. I lost my way there for a while and that is one thing that very very rarely happens to me, so it was a bit of a struggle. Accepting the fact that I am not a superhero, that I have limits and that I have my priorities all wrong.


Now, I need to go with the flow. I open my arms for whatever life gives me next. I will, go with it. Just do it. I will let things happen. I will not fight it. I might be lost, I might be scared, but I will not fight it. I´m diving right in and I´m so excited to see where the flow will take me..


************
Heh.. det blev lite omvänt idag, jag skrev hela inlägget på engelska och nu översätta till svenska. Vet inte alls om jag ens vill skriva samma saker på svenska ens.  Det finns i alla fall ett ord som sammanfattar det här inlägget och det är detsamma som titeln på layouten idag. Framåt.  Livet kastar en massa saker mot oss. Utmaningar, hinder, uppdrag. Alla ska man klara av, bemästra och hantera.  och sen ibland så överraskar livet med glädje. Oftast när man minst anar det.
Den här hösten har varit långt från lugn. Jag tappade fotfästet någonstans där i början. Det är så olikt mig. Jag står ju stadigare än stadigast. Här, båda fötterna, inget kan ju rubba mig.. Det var ovant att hantera, acceptera. Särskilt att acceptera att jag prioriterat fel, ganska länge. Acceptera att jag inte är någon slags superhjälte som kan allt (heh.. jag vägrar fortfarande tro att ja inte är det).
Den här hösten, alla beslut jag tvingats ta, det är det som leder framåt. Nu tänker jag flyta med.  Saker må ske och jag flyter med. Jag tänker inte kämpa emot det livet ger, även om jag är rädd och förvirrad, så tänker jag inte kämpa emot. För min skull, flyter jag med och jag tänker banne mig njuta fullt ut av den resan. Jag väljer mig!  Så, här är jag, jag kastar mig rakt ner i livets flod o så får jag se var den tar mig helt enkelt....
Layouten idag gjorde jag på Papirfesten, i Norge när jag var där tidigare i år. Jag har bara inte kommit mig för att visa den ännu =) Framåt!
This was made during the awesome scrapgathering Papirfesten in Norway earlier this fall. I just haven´t gotten around to showing it yet =) well.. forward!
heh, självklart är det på layouterna som alla gamla skruvar, brickor o öljetter ska hamna ;) Det är väl det verkstadsrensningar är till för?
Hugs!

Kommentarer
Postat av: Helene

Ååååååh, vilken fantastiskt sida!! Och du, kram på dig!

2011-12-14 @ 10:54:02
URL: http://webmosterhelene.blogspot.com
Postat av: Zarah

GRYYYYYYYYYYM layout - och du är en fajter, Mahlin! Kram!

2011-12-14 @ 11:38:34
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Katarina

UUUUUNDERBAR!! du är helt grymt bra vännen!!KRAM

Katarina

2011-12-15 @ 20:54:21
URL: http://krumeluran.wordpress.com
Postat av: Angela

Alltså, det här var så vansinnigt vackert! Vilka ljuvliga färger!

2011-12-20 @ 20:31:02
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com
Postat av: sannaf

Underbart fin layout!!!! Och väldigt bra budskap!

Massor med Julkramar!

/Sanna

2011-12-23 @ 19:14:58
URL: http://creativesanna.blogspot.com
Postat av: Annette

...ja, precis så är livet... Och ibland måste man nog bara glida med och inte tänka så mycket, ladda batterierna och låta saker sjunka in, innan man är redo för come back!Du är fantastisk med färger och material. Magiskt...

2011-12-30 @ 15:45:49
URL: http://justnujusthar.wordpress.com
Postat av: juliana

Awesome layout Mahlin! Wishing you the best as you move forward and congrats on making the Pink Paislee DT!!!

2012-01-01 @ 15:51:32
URL: http://17turtles.blogspot.com
Postat av: juliana

Awesome layout Mahlin! Wishing you the best as you move forward and congrats on making the Pink Paislee DT!!!

2012-01-01 @ 15:53:35
URL: http://17turtles.blogspot.com
Postat av: Linda

Godt nyttår Mahlin.. Så glad du har det bedre nu enn på lenge... flott motto å leve etter.

Digger layouten din og heldige meg som fikk sitte ved siden av deg og følge prosessen... Go klem til deg!!

Håper våre veier treffes igjen en gang...

2012-01-01 @ 19:38:48
URL: http://www.favoritspot.com
Postat av: Eila Sandberg

Mahlin Mahlin mitt skogsrå bland bensinångorna! jag följer dina segertåg över hela världen och bara ler så gott. Nu är äntligen din tid kommen på riktigt, alldeles på riktigt. När man blivit så gammal tant som jag, vet man att livet tar tvära kast när man minst av allt anar och vill. Du har gjort en djäkla resa och kommit ut på andra sidan, om inte som en superhjälte, så iaf som en djäkligt råläcker brud med spunk som Pippi skulle ha sagt. Jag håller på dig Mahlin, det vet du!Det är bara att brösta upp dig och säga jag ÄR bra, DJÄKLIGT bra! tassar på i dina spår och kollar in dig med jämna mellanrum :)) puss på dig du

2012-01-13 @ 18:32:06
URL: http://www.dollopsofscrap.blogspot.com
Postat av: geoleoan-Anastasia

wow !!! amazing details!!!

2012-02-02 @ 15:21:33
URL: http://geoleoan.blogspot.com/
Postat av: Carolina Garrido

What a fabulous layout, it is amazing in every way!

2012-02-03 @ 16:21:05
URL: http://caromgar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback