tyst var det här

ja, det finns så mkt som gör mig glad.. och mkt som gör mig arg... mkt som gör mig ledsen.. upp och ner, kors och tvärs, hit och dit.. Rena rama berg o dal banan..

Idag tänkte jag bara berätta att ni ska skutta över till Skissedilla bloggen där jag är gäst!!! =) Då får ni se mer av den här layouten!!..


Kursdags!

ohoo..
Har ni sett?
Jag ska hålla kurs i färg och mist och bus! Hos Mollys scrapbooking!
KOLLA HÄR...

Misterious!!!

Jag hoppas på att det blir några ansikten (namn) jag känner igen som kommer och webbkursar med mig!

Jag lämnar er med lite Melissa horn ....  Sen en tid tillbaka! ♥

Lek med färg och FYI

Oj oj oj, det är inte bara uppdateringen av bloggen som har stått tillbaka och blivit dåligt underhållet..  Hela bloggen är kraftigt eftersatt på flera plan. Länkarna är inte uppdaterade, designsidan är inte komplett, infosidan är inte uppdaterad sedan början av året och ja..  Jag ska försöka ta tag i det en dag när jag har mycket tid över.. Hm, när nu det kan vara?  Dagarna liksom rusar på, på gott och ont. Det finns mycket som jag skulle kunna skriva om varför men, nä. Inga ursäkter, vi tar det som det är!

För några helger sen hade jag den stora äran att representera Inkido på den otroligt roliga scrapkryssningen i Scrapgalens regi! (stort tack till alla härliga deltagare och Petra med DT-team!!)

Jag höll ju inte bara i kurser under resans gång utan hade även lite fri pysseltid som jag med glädje spenderade på härliga Helens kurs kring färg, klet och kladd =).. Det var otroligt roligt! Får ni någonsin chansen att gå en av hennes kurser så , GÖR DET... 

Den här layouten är iaf mitt resultat efter kursen!!

*********

oh wow.. It´s not only the actual updating of this blog that has been kept poorly.. My whole design and info has been out of date for some time now.. Links aren´t updated, the design page isn´t complete and I haven´t updated my infopage since the beginning of the year.. I´ll try to get it sorted, one day with lots of spare time.  don´t know when that would be though.  Days go by so fast and I could give you so many reasons to why but.. no excuses.. ..

A couple of weekends ago I represented Inkido on a really fun scrapcruise...
I didn´t just teach all of the time.. I had some time to do whatever I wanted and I chose to take Helenes class about color, and having fun with it.. It was such a fun class and Helene is awesome.. If you ever have the opportunity to take one of her classes.. do it!


This is what I made...

Sedan vill jag även passa på att flika in lite övrigt.
Jag har gjort ett medvetet val att inte skriva alltför mkt om mitt privatliv i den här bloggen. Det är ett val jag gjort och som jag trivs med. Det betyder dock att det finns mkt som lämnas till besökarens egna tolkningar och uppfattningar. På gott och ont. Återigen, istället för att misstolka och skapa bilder som kanske inte stämmer, så fråga mig.

Godis hos Inkido

Jaa.. har ni sett det.. Det pågår ett litet blogcandy @ inkidos blogg.. 
Du hittar all info du behöver HÄR

Have you seen? Inkido´s having a blogcandy over at their blog (and they ship internationally)
You´ll find all the info you need HERE..


RSS 2.0