åå..

jag är ju en sån latmask som inte uppdaterar.. Jag HAR ju saker att uppdatera med!

Först  och främst.. Jag har ju vunnit lite pryttlar..
Jag VANN ju i Silwerstars roliga skisstävling när det vankades bloggparty förra vändan...
Ni vet, den bruna  och turkosa LO:n med orange stor blomma.. med Andy på.  *pekar två inlägg neråt*

Nå.. vinsten dök upp förra veckan ...

KOLLA så fint inslaget det var!!!
image158
Jag tycker det är übersnyggt!
Inuti låg det ett snyggt kort!
image159
Läckert det med!!!
och sedan självaste vinsten.. BOKSTÄVER!!!
image160
Lycklig är jag kan jag ju säga.. Jag ÄLSKAR ju bokstäver av alla de slag. Totalt beroende! hihi!!
TACK snälla Johanna för vinsten! Du inspirerar!

....
Mina bidrag till Pyssel.nets crop tänkte jag passa på och visa upp också..
Söta sussi i poolen är härmed scrappad till den utmaningen där man skulle inspireras av en jättefin LO av Helena N om jag inte minns fel (jag har inget minne kvar numer så jag slänger in en brasklapp ifall det var fel!)
 image161

Sedan var det nog en utmaning i.. ja vad var det.. Bingo va? eller materialutmaning?
 Jag vet att jag skulle använda bara ett foto, knappar  och  3 mönstrade papper!  ( det blev pink paislee.. mums!) Var det stickers man fick ha med? eftersom jag har thickers med? aa det borde vara såå...  Det var iallafall rysligt nära att jag kom tvåa.. Söta Zarah tog mig på utslagsröst!  =)  Men, det är hon värd den donnan så mycket läcker hon gör! 
image162

Sist men inte minst så vann jag ju faktiskt en omröstning. Den handlade om sveriges framgångar lite så.. Så.. Äntligen fick jag detta fotot scrappat!

image163
Det är min kära prins som tagit fotot.. han är en fena på foton den killen... alla foton jag har som är riktigt riktigt bra är det han som tagit.. SÅ .. ingen ära för mig här MEN.. LO;n gjorde ju jag iallafall  och det var ju den som vann.. WOHO!!!!

Nu vankas det bloggpartyn hela sommaren och det är cybercroppar på G på diverse ställen runtom i cyberspejs. Just nu minns jag bara Scrapaddicted men visst var det någon mer crop på G Nu i helgen? Eller har jag hittat på det..

Jag hittar på så himlans mycket! Eller det är väl snarare så att jag hör i syne alternativ glömmer..

Annars då.. Jovars.. Varmt som tusan är det och jag boar som aldrig förr.. Räkan och jag har gjort en deal! Han får icke komma förrän jag är klar!!!

* Jag ska städa klart! ALLT ska städas och sorteras. Vindsförrådet är städat. Igår gick jag igenom garderoberna!

*När allt är städat klart ja då ska jag börja sy! Det är spjälskydd, skötbäddar, filtar, gardiner och allehanda annat som ska sys

*När allt är färdigsytt.. Ja då ska jag ju baka, för det har jag hört att man ska baka fikabröd innan bäbisen kommer så man har frysen full,...

Men. ju närmre dagen D jag kommer desto långsammare blir jag ju så det tar ju en himlans tid att göra saker i min sengångartakt. Plus att jag jobbar ju faktiskt fortfarande så det ska jag ju hinna med OCKSÅ..  Nå.. det är bara två veckor kvar att jobba sen är det sommarlov..  Iofs betyder det också att det är tre veckor kvar tills los räkos kommer (fast jag räknar kallt med 6 veckor ...)

Det har helt plötsligt dykt upp MASSOR med krämpor i mitt gravidliv. Mindre kul. Jag har varit relativt befriad från allvarligheter. Jag har haft en hel del ont i ländryggen man det har jag ju "alltid" så det har ju varit uthärdligt..

Nu har däremot foglossningen slagit till ordentligt. Jösses vad jag lider med de stackare som får dras med den här smärtan länge. Jag vet att det är många! Stackars.. för fy sören så ont det gör. Det där med att gå små steg hjälper minsann icke. Det känns ändå som hela alltet är på väg ner och ut. Allt utom räkan då.. han hänger kvar med ena tån runt revbenen!  benen har svullnat upp till nån slags elefantben..  Nå.. Jag utsätter ju kroppen för en hel del också. SÅ fort jag har någorlunda lugnt  på ont så släpar jag runt möbler, handlar på ikea, monterar spjälsängar åker till ullared eller städar så .. Kanske får skylla mig själv lite lite.. =D

vi har tvättat alla räkans kläder ett par storlekar framöver nu! Problemet är att vi inte har någon klädförvaring åt honom stackarn.  Vi är på jakt efter en vanlig gammal begagnad byrå att han kläder i men det verkar klippt kört. Vi hittar inget på blocket, inget på myrorna.. Vi var till Erikshjälpen i helgen men därifrån kom vi hem med kvitto på en vit kökssoffa istället.. Den fick vi hemlevererad idag (aa, jag lät bli att bära den i helgen) men inte en vettig byrå.. Hallå.. ska det vara så svårt? Jag tänker ju inte gå å köpa en sprillans ny på ikea för över tusenlappen liksom.. Nå billiga byråar i Norrköping efterlyses iallafall.

Nä.. nu är det minsann dags att ge sig i kast med några sommarlovskort till kidsen innan tiden för det rinner ifrån mig också!

Simma lugnt folk!

Kram
Mahlin och räkan =)

Kommentarer
Postat av: Silwerstar

Kul med uppdatering!! :-D Bra att paketet kom fram ;-) Men du.. ta det lite lugnt nu så du inte förvärrar krämporna! Jag var väl iochförsig inte heller direkt still när jag väntade mina trollungar, men jag är bra på att råda andra iallafall *hehe* Kram på dig!

2008-06-04 @ 22:38:36
URL: http://silwerstar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback