äntligen..

är de nedrans julkorten klara och ivägskickade. Alla utom tre typ.. Det är sååå tråkigt med julkort så jag vet inte var jag ska ta vägen men jag är ju lagom störd sådär så jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE ju göra mina egna ändå.. Trots att jag hade kunnat komma undan med ett färdigtryckt foto på Ville i år.. nänä.. jag får skylla mig själv och svära i smyg!!


Nu är Cocoa Daisys scrap off avgjord.. Detta var min final-layout.. jag slängde ihop den häromnatten.. Jag sköt upp det till sista sekunden för det var en rysligt svår skiss..  men.. jag fick ihop något tillslut!!



och.. vinsten hamnade hos Ulrika.. och jag är jätteglad för hennes skull! Vanligtvis så är jag rätt så.. tävlingsinriktad och sådär men inte den här gången, det liksom stannade vid att det var kul med helsvensk final i en amerikansk tävling och ja.. Så var det med det! Glad är jag och det ska bli skoj att se vad Ulrika hittar på för fint som gäst-DT! säkerligen blir det något galet snyggt som alltid..

Imorgon ska det pysslas för glatta livet.. eller iallafall lite lite grann.. Jag ska till söta Linda och Pyssla tillsammans med lika söta Malin och så våra kära barn..heh..Med andra ord får vi väl se hur mycket pyssel det faktiskt blir tillslut.. Det hänger lite på Ville om man säger så! KUL ska det bli iallafall och jag ska gå och packa ihop lite prylar nu straxt. Mitt i natten!

Annars då.. Ville är förkyld.. eller ja.. han är supersnorig och vill inte alls sova om natten.. vilket leder till att mamman och pappan är vakna endel under de kolmörka sovtimmarna.. gah.. som tur var fick jag sova en liten tupplur 10-11 idag när vi hade paus i tvättandet!

I övrigt så är det full rulle.. Hela den här veckan är klippt fullbokad.. JAg har en att-göra lista som är typ.. tusen punkter lång..men det är så himla mycket KUL på den listan så det gör inte så mycket..

Ha det bra mina vänner.. (inga o-vänner dock )

KRAM

Kommentarer
Postat av: mara

Läckert Mahlin! Bilden på Nallebjörnen - vart komma den i från tro?

2008-12-17 @ 00:17:31
URL: http://marashobby.blogg.se/
Postat av: Nina

SÅ fint!! Grattis till andraplaceringen! Du é så jädra BRA!



Men hey...jag tyckte nog att du nämnde något om hemgjorda julkort?? ..men jag ser inga BILDER? Ajabaja! Hehe!



julpuss

//N

2008-12-17 @ 10:31:44
URL: http://krumelurkonst.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag tycker verkligen om hur du använder dig av dekorationer, hur snyggt allt blir tillsammas. Superläckert verkligen!! Trist att du inte vann, men kul att Ulrika gjorde det :)



Ja, de sa att det hade suttit en tjej med barnvagn där inne så jag gissade på att det var du :P Nu ska det scrappas minialbum å annat skoj vettu!

2008-12-17 @ 11:01:17
URL: http://joona.se
Postat av: eyovine/Maja

Men så mycket nytt och inspirerande jag hittar här (visseligen hitar jag ju alltid det =) )...å grattis till andra platsen.

kramen

2008-12-17 @ 13:24:41
URL: http://stokk-eyovine.blogspot.com
Postat av: Petra Karlstrand

Underbart fin LO! Kul att komma 2:a GRATTIS!!!!!!

Krama Ville från Tanten hi hi hi

2008-12-17 @ 15:57:21
URL: http://trolletspyssel.blogg.se/
Postat av: lucy e

Congrats on making to the final round at Cocoa Daisy!! Fabulous layout! Good luck!!

2008-12-17 @ 16:35:33
URL: http://lucyscraftylife.blogspot.com/
Postat av: MissMian

Underbar LO och grattis till andra platsen!!!!

2008-12-18 @ 13:42:09
URL: http://missmian.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag letar CHA-sneak peeks men hittar inte heller, däremot dyker det upp lite tips på Nook då och då. Det här var på nån sida någon tipsade om..så jag vet faktiskt inte, tyvärr.

2008-12-19 @ 16:45:43
URL: http://joona.se
Postat av: ScräpEmma

Supersnygg LO, hur läcker som helst!!! Och grattis till 2aplatsen :)



Ja...du (och alla andra) är så duktiga som gör egna julkort. Själv har jag kört just på ett fotokort av kidsen, sedan de började komma. Men...i år blev det inte ens det. Blä :(

2008-12-20 @ 20:32:11
URL: http://scrapemma.blogspot.com
Postat av: eyovine/Maja

Hej! Å god jul på dig och din familj... jodå vinsten har anlänt.. så fiint!! Har redan använt lite av det.. Kolla tidningen allt om scrap så får du se ;-)... Ja å RDG papper javisst.. det är ju en person som gör så inspirerande LO:er så jag hamnade i shopping träsket direkt =P...



Kramelikram Maja

2008-12-22 @ 14:32:48
URL: http://stokk-eyovine.blogspot.com
Postat av: Johanna

God Jul till dig o din familj. Kram från Johanna o John

2008-12-23 @ 12:48:55
URL: http://jojoroos.blogg.se/
Postat av: krumeluran

Ha en riktigt god jul



Kram

KAtarina

2008-12-25 @ 09:41:43
URL: http://www.krumeluran.wordpress.com
Postat av: Michis

God fortsättning snyggingar! :)

2008-12-25 @ 14:01:04
URL: http://michis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback