Jippiiiii!

Jösses så mycket som händer på pysselfronten just nu.. Kanske inte i färdigställda-alster-väg men däremot på andra sätt. Två av alstren jag la upp i förra inlägget vann pris! Kollegieblocket vann minsann Hobbyhusets alter-tävling. *jubel* Idag när jag loggade in på Scrappiz såg jag också att spindelmannen vann bonuskortskategorin i Metalimos Cybercrop på Scrappiz.. WOHO! Två vinster på samma cybercopshelg, jag som aldrig vinner annars!

Mer då. Jo, jag blev publicerad i scrappizbloggen, igår tror jag det var. Det var min pysselrumsskylt som fick vara med.. Kommer ni ihåg den? Här är den igen! 12636-6


Men.. störst av allt torde väl vara att jag har fått den stora äran att få vara med i en inspirationsblogg. Jag är numera stolt DT-medlem hos/på/i (ja, vilket tusan blir det?) den alldeles härliga kort i fokus bloggen.
Jag är sååå mallig och stolt! Nu tänkte jag passa på och visa mina DT-ansökningskort som jag gjorde! Här är två av dom i alla fall..

Ett gullefnuttigt
image53

Och sedan liftade jag mig själv och gjorde ett till spindelmannenkort..
12636-51

Sådär ja!

Nu ska jag sätta fart och vika tvätt istället!
kram folk!

Kommentarer
Postat av: silwerstar

Ja, jag såg det igår att du stod med på den kortsidan som designer - GRATTIS!!
Din skylt som visades på scrappiz är tokfin förresten, den slog min med hästlängder även om min fick vara med och synas den med *haha*

2007-05-08 @ 14:41:43
URL: http://silwerstar.blogspot.com
Postat av: Erica

Gud så snygga!!!
Gillar verkligen spindelmannen!!!

2007-05-09 @ 14:28:19
URL: http://spacemouse.blogg.se
Postat av: Marie

Guuuud så duktig du är Mahlin! Jag önskar jag kunde göra som du kan! Jag är så avundsjuk på dig! Så bra du är!! =) Schlagervinnaren var förövrigt katstrofal, vad tycker du? puss o kram!!

2007-05-15 @ 22:19:05
URL: http://mariegavelin.blogg.se
Postat av: Emmapiraya

Herregud vad du är begåvad!!! Hoppas dina skolbarn är lika pyssliga som du! :)

2007-05-23 @ 20:41:30
URL: http://emmapiraya.blogspot.com
Postat av: Lena

Fy vad häftiga biokort! HUr har dy gjort dom? Är det en stämpel? Mönstret till apan är från en bok på japanska, så jag kan tyvärr inte sägav vad den heter :D Färstår nämligen inte japanska, och jag vet inte hur jag ska tyda tecknen ;)

2007-06-23 @ 16:56:37
URL: http://www.latto.blogg.se
Postat av: Lena

Mina stämplar har jag färglaggt med akvarell. Sånna pennor som man kan vässa, målar med dom, sen tar jag med vatten på pensel och drar över.
Gillade verkligen biokrten, får ta och prova det nångång. Har aldrig testat det där med att klippa ut kontuerna i papper.

2007-06-24 @ 00:47:45
URL: http://www.latto.blogg.se
Postat av: Mia

Vilken fantastisk blogg du har! Älskar verkligen din stil, den är så annorlunda. Och värsta söta zombien! Du är grym helt enkelt! Hit tänker jag komma fler gånger trots att scrappande inte riktigt är min grej, så bra är du. :)

2007-06-24 @ 13:04:45
URL: http://booip.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback