Lite bröllopsbilder

Tack snälla snälla snälla alla för alla gratulationer och vackra ord.
Jag  vet att ni har väntat tålmodigt på bilder men vet ni.. Jag och Peter har ännu inte valt ut tackkorts och tidningsbild så vi håller fotografens bilder hemliga en stund till. MEN ni kan få se bilder som andra tagit..

Här kommer bilder:

På väg till kyrkan. Peter har ju vanligtvis inte handväska.. hihi..

foto: Bengan Karlsson

La familia =) Sprillans nygifta.

Foto: Bengan Karlsson

Så typiskt mig att räcka ut tungan =D

Foto: Christian Tidebrink (eller Lotta)

Mina allra allra bästa killar!

Foto: Christian Tidebrink (eller Lotta)

PUSS =D

Foto: Christian Tidebrink (eller Lotta)

Dukningen

Foto: Lotta Mattsson (eller Christian)

Sådär ja.. Nu har ni fått se lite mer.. Det var verkligen verkligen en underbar kväll och att vara gift är alldeles underbart för jag har världen finaste man! Så det så!

Kram

Mahlin

Nu är ...

Nu är jag minsann fru!

Vi har haft en helt underbart fantastiskt härlig .., underbar helg.. Det var sådär perfekt som man nästan inte ens vågade hoppas på att det skulle bli! Allt bara.. var så kul! 

och vilka fantastiska människor vi har omkring oss..
Nu ska jag öva på mitt nya namn, att säga och skriva och ja ni vet =D
"Hej! Jag heter Mahlin Wiggur.. "

hihiih =D

Det som är mindre kul är att min dator hade kraschat när vi kom hem igårkväll så nu har jag lagt vantarna på peters dator i väntan på att fixa min. JAg måste blåsa om den. jag är så otroligt tacksam för att den dog EFTER bröllopet och inte i fredags när jag fortfarande behövde alla festprogram och dylikt.

JAg har tyvärr inga bilder ännu, vi tog ju liksom inga själva men jag kan hänvisa till Malin och Linda som lagt upp några i sina bloggar.. .

Malins blogg (som var vår fotograf och vi är sååå tacksamma)
Lindas blogg (vår fenomenala barnvakt, tack tack tack)

jag ska använda en bröllopspresent för att ta ett kort på alla våra fina paket. (mao så var en present en kamera.. tjohoooo)

Så, nu vet ni att, bröllopet är överståndet och jag har lite mer fritid men datorn är nu sönder så jag kommer ändå inte vara tillgänglig på internet!

Stora kramar från alla oss.

*********
and in english.

so there. Now I am a wife for real =D Our weekend was, perfect. Absolutely fantastic. Even better than we´d ever expected. Now I´m trying to get used to my new name.. No more Andersson for me,  "hi, my name is Mahlin Wiggur" =)
I love it.

I haven´t got any photos yet but if you want to peak you can check out Malin or Lindas blogs.

The wedding is now done and I have more time for scrappy stuff BUT.. when we came home yesterday my computer had died so even if I have the time now I wont be able to update and be present here until I´ve fixed my computer.

Big hugs from all of us.


RSS 2.0