Lägesrapport

Varje gång jag känner mig rutten och oinspirerad kikar jag in här i bloggen och läser era peppande kommentarer..  Jag tror inte jag kan säga TACK tillräckligt många gånger för det

Hur går det nu då..
Mjo.. Alltså, jag bör vara klar med mitt Bad Girls alster Ikväll så jag kan fota under dagen imorgon på jobbet, annars blir det skumma fula foton, för imorgon kväll är det dags att ladda upp.. och jaa.. jag har verkligen helt tappat mitt mojo.. Jag kommer på femtusen miljarder idéer på LO´s (okej, jag överdrev lite) men ingen som passar den uppgiften jag har NU till tävligen!  Jag hittar inte idéerna, nu är jag inne på tredje LO försöket och det får helt enkelt bli som det bli, för jag är en så långsam monterare att nu hinner jag inte ändra mig mera.. jag är långt ifrån nöjd, personligen ser denna nya LO ut som en halvtaskig kopia av den jag gjorde förra veckan fast med annan färgställning.. Fast jag kan ju inte rå för att jag är helt insöad på cirklar.. men ändå..  Så ligger landet iallafall.. Jag kämpar på..

Och kom ihåg.. ni som inte redan skickat in till Brunkullans tävling med slutdatum nu på lördag.. GÖR DET .. Jag skulle vilja se lite fler LO´s.. hittills har vi bara fått in två! Jag vill se meeeeeer! Heja heja!

Kram på er!

oh my..

Först hängde jag på låset på Bad girls .. uppdaterade sidan frenetiskt.  Inlägget om de som gått vidare kom en timme senare än vanligt..

Fick även redan på att det var TRETTIOFYRA  multitalangfulla tjejer som skulle väljas bort.. förstår ni 34! av 44!

När Top designer tävlingen startade var det med 200 av Världens finest scrappers. Allt från fashionistas från SiS till gamla HoF:are.. Vad är chanserna liksom ?

Men se på TUSAN.. Visst är det mitt namn där på listan över de tio finalisterna? Nä? är det verkligen det? jao, det finns väl inte så många mahlin in sweden eller? inte som scrappar iallafall.  Men. inte kan det väl vara jag? Jag som är en sån newbie? herrejösses.  men det är ju jag. JAG är finalist.. WOHO..

Fast nu kommer tävlingsnerverna.. Helt plötsligt kommer prestationsångesten krypande.. LO:n i förra inlägget, den jag gick vidare med var en sådan enorm lyckträff. den bara kom till mig och uppfyllde alla tävlingskraven utan att jag ens försökte eller tänkte nå mycket kring den.. Men så tyyypiskt att jag prickar toppformen i klassen innan finalen.  IH. Nu kommer det dala.. Jag har noll noll noll idéer nu och jag vet inte hur jag ska överträffa min förra.. eller ens vara i närheten av samma "nöjdhet" från min sida..

Förutom class 6 då.. där vi ska kombinera alla designprinciples som vi lärt oss under tävlingen på en och samma LO så kommer rektor Wendy ringa eller maila oss alla med en extra hemläxa.. IH.. Jag är riktigt nervös..

Samtidigt är det väldigt skönt att det snart är över.. för det har varit en ganska krävande tävling, det handlar om 6 dagars skapande tid till varje tävling, på fredagarna har man typ 10 timmar på sig att skriva att man är närvarande.. osv, det har krävt mycket aktiva inslag från mig som tävlande och många tider och datum att hålla reda på.. Så det ska bli skönt att kunna slappna av på torsdagar och fredagar sedan..

Jag ska göra mitt bästa. Jag var enda svensk med från början men det var en massa norskor men nu är det jag och en fantastisk engelska som är kvar att representera europa!

Fortsätt hålla era tummar. Det värmer enormt, era peppande ord och glada tillrop! Tack så jättemycket. Ni är fantastiska! Tack .

Tackar..

Ni är ju för bedårande tjejer!
TACK så mycket för allt pepp och tumhållande förra veckan.. Jag gick ju vidare.. Nu är jag igång och biter naglarna igen inför utslagningen imorgon.. Detta är vad jag laddade upp som mitt bidrag till Class#5

image100

Jag är faktiskt galet nöjd med den.. Jag har pippi på cirklar och färgerna är mina favoriter. Ordspråket eller vad det är, är helt underbart så ja.. jag är sjukt nöjd.. Men imorgon får vi veta vilka som går vidare till allra allra sista rundan. Hm..Med andra ord så borde det gå från 40 deltagare ner till 10 iallafall.. annars skulle det vara väldans många i sista rundan.  =)

Nååå ja.. Ni får jättegärna hålla tummarna imorgon iallafall! =D

I övrigt då.. jag vet inte.. Har varit sjukt trött hela veckan.. och grinig.. Uff,, det blir alltid så när det börjar bli mörkt om morgonen..HU.. Det är inte roligt att gå upp och vakna när det är kolsvart ute typ.. Inte konstigt att man blir grinigast i världen! Nå, jag ser fram emot helg imorgon och att äntligen få träffa kära Sussi på lördag.. det var så länge sedan!

ha det bra tjejer!!

PS.. Ni har väl inte missat att det är en tävling i brunkullans blogg? Så rusa dit, genast och inspireras av mina skisser!  =D

hur trött kan man bli egentligen?

Mm.. jag är verkligen helt galet jättetrött.. Hela den här veckan har jag bara varit sååå trött.. Nå.. imorgon är det äntligen fredag!! Woho...

Idag tänkte jag visa upp..  2 LO´s.. Vi börjar med.. En fotbolls LO.. Vixxxans hade ju en liten minicybercrop och jag tyckte Zarahs bingo lät himla skoj.. Såhär blev mitt bidrag när jag valde rutorna med *overlays *handskriven journaling *knappar  * 4 mönstrade papper från 3 tillverkare

12636-96
Världens bästa fotbollskompis Affe är det där minsann! =D

Sen har jag ju looovat att visa er mitt bidrag till Bad girls Class 3.. Då skulle man välja ett design element och jag valde Shape - Circles... (jag tror ni ser det...)

12636-95
Nu i efterhand inser jag dock att  det heter väl antagligen MED dig är jag stark kanske.. Nå.. Nu får det vara sådär.
Jag gick iallafall vidare med den LO:N..

Jag har precis lämnat in mitt bidrag till Class 4 men nu börjar det bli riktigt riktigt hårt om platserna och galleriet är smockat med underbart vackra Layouter så denna gång tror jag inte att jag går vidare.. Men det är okej, för jag hoppade på tävlingen mest på skoj och nu har jag hållt mig kvar lite mer än halvvägs och det anser jag vara över mitt mål. Så åker jag ut imorgon så är det med flaggan i topp och jag är nöjd!

Förresten.. vet ni vad.. I helgen så är DT-mammorna Lotta och Sara iväg på Mara och då får ni hålla utkik i Brunkullans blogg.. Det kan ju hända att det blir något bus när mammorna är borta.. Det är iallafall ett hett tips att hålla koll på bloggen!

Nu ska ja scrappa.. =D

Tjingeling..

Just.. TACK snälla ni för alla fina kommentarer ni lämnar. Jag blir superglad och jag försöker vara lika duktig och lämna kommentarer när jag kikar runt men ibland hinner jag bara inte.. TACK iallafall..


Tadam!


Idag har jag laddat upp mina första DT-alster på Coordinates Collections.. HÄR hittar ni dom.. Denna gång fick jag ett gigantiskt sponsorpaket ifrån Prima.. Mycket snygga saker var det i det paketet,, jag har massor kvar kan jag säga eftersom det var varendaste papper i Iron Orchid-linjen så var det ett tjugotal papper och sedan en massa blommor och annat mums.. YUMMIE!

Helgen ja.. Det var en helt fantastisk träff i Linköping. Alltså, jag har ju inte varit på någon träff förut.. Mest för att jag alltid trott att jag inte KAN scrappa eller så bland folk, att jag inte skulle hitta inspiration eller liknande.. PFFT.. Det gick alldeles galant.. KANSKE var det två faktorer som var _mest_ bidragande till att det gick så bra..

1. På fredagen satte jag mig och skissade upp ett 10-tal LO´s, valde foton och planerade embellies.. så det var ganska uppstrukturerat och klart VAD jag skulle göra.

2. BUTIKERNA! Det är ju alldeles underbart att, när något fattas, bara ta sin plånbok och knalla bort till en av butikerna och köpa det Cardstock eller alfabet som saknades.

Jag hade i alla fall jättetrevligt. KUL som tusan att se alla IRL även om jag inte direkt pratade med någon, mer än mitt bord.. Feg som jag är.. eller snarare så att jag var så himla inne i pysslandet att det inte fanns tid för pratpaus =D..

Absolut jättetack till tjejerna som fixat med detta. vilket jobb. Allt var bara toppen.. Och jag vann pris i en utlottning, TACK papp och scrap!

En sak till om helgen innan jag visar LO´s. .. Jag gick på en demo/föreläsning och den hölls av Malena.. Först och främst.. WOW, vilken inspirerande människa. =) Sedan var ämnet och andemeningen i det hela så.. Rätt. Det var nästan andäktigt att lyssna på, dessa sanningar som man ibland glömmer bort.. Så har du någongång chansen att lyssna på en föreläsning med Malena.. DO IT!

Sådär.. Nu kommer LO´s

image92
Den här gjorde jag efter Helenes skiss på Swescrap v. 39.. Jättekul skiss.. Och dessa Daisy D´s papper blev jag riktigt tokkär i.

image93
Till en av tävlingarna under träffen, Inspireras av en Cathy Zielske LO.. Ja , en utvald en, inte vilken som helst.

image94
Vår snyggaste Andy hamnade på bild till en annonsutmaning..

Mmm.. Det var allt jag tänkte visa denna gången.. =)

JUST jag har ju glömt att berätta.. Jag gick vidare till Class 4 i Bad girls kits  TOP DESIGNER.. Ni ska få se min LO till Class 3.. en annan dag =D den handlade om Shape iallafall =D..

Goder natter..

PS. Om någong har bra och pedagogisk (gärna redan utformat lektionsmaterial) information om carl den ELFTE.. så please.. Skicka gärna till mig!

RSS 2.0