en dag sen..

men.. det var så taskigt ljus så jag hann ju inte fota något .. men nu så...

Ja,, vi kan ju börja med Bad Girls..jag kom aldrig på nån bra final LO.. blö.. jag har inga tävlingsnerver helt enkelt =) så det slutade med att jag skickade in den här..

class6

Jaa.. jag är jättenöjd med den.. men den kanske inte direkt passade uppgiften.. nåja.. jag kom typ delad 4-5 med alla andra oplacerade topp 10 tjejer..  mycket pedagogiskt =) .. hihi..

Jag  är iallafall jättenöjd med att ha kommit så långt i en sådan tävling iallafall.. det är skönt att få lite bekräftelse och klappa sig själv på axeln ibland!

Vad mer..  ptja.. Mina DT-alster för Coordinates Collections ligger uppe i deras galleri.. om ni bara ÄLSKAR rosa lila rött så rekommenderar jag deras månadspaket för november =) och.. Alla ni som vill vara gästdesigner..
kolla här .. Du kan bli gästdesigner en månad på CC.. Kom igen och tävla vettja. Det behövs mer svensk inspiration på andra sidan pölen.

Lite annat jag gjort...
aptår
haha.. jag trodde min söta sambo var den enda som hade dessa monkeytoes.. men si.. det visade sig att Tessan och Lotta också hade det.. haha.. så här ser ni deras aptår.. =) väldigt användbara, dessa långa tår..


Jag undrar..
jag undrar
jaa... jag blev lite inspirerad av Åsa (badanka) och målade lite till min LO.. de där gröna filurcirklarna är nog till och med CASE:ade från en Åsa-Lo.. men de är ju så söta.. som små aliens fast knascirklar .. öhm.. just det ja.

regal

min .. oj .. vår.. kungliga kisse andy som solar sig i burspråket! Han är ju så läcker.. Ser ni NABBI-pärlorna förresten? jag tyckte det var en liten cool idé som jag ville testa och.. yepp. det fungerade.. pärlade på en cirkelplatta och strök.. voila.. en scrapdekoration.


Jag har faktiskt fler saker att visa.. men.. Det kan ju vara trevligare att sprida ut uppdateringarna lite, istället för att det kommer en varannan-var tredje vecka så kan det komma flera på en vecka? kanske? Det blir svårare och svårare ju mörkare det blir ute! Uff och fy..

Nu väntar jag iallafall på att Prinsen ska komma hem med lite maaaat åt mig.. jag är hungrig som en varg ...

/Mahlin


det kommer..

jaa.. jag lovar.. jag ska uppdatera.. Ni är så himlans söta som påminner mig med så snälla ord!
Jag har lite pryttlar att visa, men inte just nu bara.. just nu är jag nämligen rysligt sömnig!

Men.. imorgon ska jag försöka ta en riktig uppdateringsrunda! så håll ut!

/M

RSS 2.0