Ja må ja leeeva

ja.. grattis till mig.. Jag har minsann blivit väckt med sång, fått frukosten serverad och ett gäng paket.. whoppa =) ..  Sicken fantastisk prins jag har.. Jag fick ett uggle-halsband, en sjal och  ett sällskapsspel av  prinsen  min.. tack tack...  Jag har fuskat lite och fått paket av Sussi redan i fredags.. ett  alldeles toktjusigt kak/fruktfat i tre våningar och en läcker dip och snack-skål/fat.  Fruktfatet är just nu fyllt med bananer, kiwi, clementiner och dumlekolor! =)

MUMS!

Nå.. Det är typ jättelänge sedan jag uppdaterade här och jag har ju minsann fått lite skäll för jag skulle ju uppdatera snart igen! .. hm.. FY.. Jag skyller på att min dator gick sönder IGEN.. Den enorma avsky jag känner för vist home BASIC är så.. enorm.. argh.. eller iofs.. just nu var det väl mest en dålig dator.. hårddisken har försvunnit spårlöst.. spännande! .. Tur att det är andra gången så att jag har lärt mig att inte spara saker på den datorn. Hmpf.. alla mina pryttlar ligger sparade på Prinsens dator.. Nå.. jag har iallafall beställt mig en ny datahmaskin.. Denna gång med home PREMIUM.. och japp, jag hämtade ut den igår och  herreminje.. vilken skillnad.. Helt plötsligt en dator som fungerar, som är någorlunda kompatibelt med olika program och som inte startar om helt oprovocerat ett par gånger om dagen..  Jag älskar min nya dator öven om jag hellre hade sett att pengarna hade gått till en kamera eller craftrobo istället för dubbla laptops..men men.. nu är det som det är....


Annars.. jag har haft feber och varit sjuklig.. Mot slutet kände jag hur sjukt skönt det var att vara hemma.. ohoo.. jag behöver verkligen verkligen lov nu.. jag vill vara hemma MER! men.. tre veckor kvar ska jag väl överleva.. beroende på vad folk hittar på för galenskaper på jobbet förståss.. lyckligvis vet ja hur fort veckorna på jobbet går.. SVOSH säger det..

Bakat har jag passat på att göra också.. Mums.. det blev vanliga bullar, lussebullar, hallongrottor (nja snarare raviner för de blev sjukt fula) och dumlekakor.. Mycket gott.

Så.. vad mer.. ptja.. jag har mest pysslat med julkort som jag inte vill visa men...

här är två LO´s som jag inte visat här ännu men som finns på SiS.

image107
Kristina Contes collectionen är det som är med här!

image108

och supernyfikna Andy vill ju vara med också såklart..


Ja jo.. vänta jag har ju faktiskt en sak till. Som om jag inte hade nog med saker att göra så har jag ju kommit med i ännu ett DT.. denna gång för inspirations/utmaningsbloggen SCRAPNAKED.  Och här är min första LO till bloggen..

image109

Ptja.. på återseende..Nu ska jag få välja födelsedagsmat... Jag gissar på lasagne! MUMS!

/Mahlin

RSS 2.0