Ett litet ord #6

Ptja.. nu är jag igång igen.. och ett litet ord:ar mig..

Denna gång blev det.. "Tiden läker alla sår"..

Det har redan börjat skymma på balkongen så färgerna är lite skeva.. Kanske repostar bilden sedan om jag hinner ta ett bättre foto...

12636-78

Ett litet ord ~Extrautmaning #4

Jag  gillar dessa extrautmaningar på Ett litet ord... Den här gången var ordet "Skriva". Ett perfekt ord för någon som älskar att skriva... Tyvärr hann dagsljuset försvinna och jag fick fota utan blixt.. Får fota om denna vid ett senare tillfälle också... Detta får duga så länge..

image77

Ett litet ord ~Extrautmaning #3

oj oj oj.. Jag har haft en så galet produktiv helg.. Man kan nästan tro att det är sista dagen på semestern.. Nä.. men det är det ju..

Här har jag iallafall totat ihop min andra 6x12.. ever.. Sjukt kul format! Ett litet ord hade extrautmaning och ordet var pengar.. Here you go!

12636-75

Den var helt galet kul att göra..
Det står "Det är inte pengar som gör mig glad utan alla scrapsaker jag kan köpa för dom"
I tankebubbland är det en massa produkttillverkare och ugglan är från Lagerhaus.

Edit: Det är en massa text i tankebubblan, den är bara grön och ligger bakom American Crafts, HAmbly, Prima och Queen & CO..  Det står såhär: De enda album som kommer över min tröskel förutom minialbum är AC´s modern albums. Jag är även gravt beroende av deras thickers. Queen & COs filtblommor gör mig alldeles knäsvag och förbeställningen av de nya är skickad för länge sedan. Jag älskar att shoppa Hambly, det luktar alltid vanilj när man öppnar paketet. Prima prima prima. Jag vill ha varenda blomma, varenda färg och sort.. Om jag bara vore gjord av pengar..

Ett litet ord #4

Så... Jag var sugen på en utmaningen och surfade bort till Ett litet ord bloggen.. Nu har jag minsann gjort mitt första försök och det var jättekul! Det kommer bli flera sådana kan jag lova!

Här är mitt bidrag:
12636-74

Ha det gott!

Back to work.. och semester igen..

Sådär ja.. Jag har jobbat mina tre veckor så nu har jag återigen semester....   Idag tänkte jag faktiskt passa på och visa lite saker som jag gjort på sistonde..

Min kära Millan ser ni här..
image72

Sen har vi ju sötaste Cciaran... Ja ja.. Jag ska göra lite LO´s med nyaste Andyn också.. men jag har faktiskt inte framkallat några kort på honom ännu..

image73

Jao.. Jag har semester igen nu.. SKÖNT.. Men Prinsen började jobba igen igår.. Nå, så är det ibland.. Jag försöker verkligen att inte ställa om dygnet.. Jag ska ju jobba på måndag igen.. MEN hallå.. Jag slösar ju kreativitet på det sättet.. I o m att jag är som mest kreativ nattetid och då sover jag ju nu.. Hm..Vi får se om jag gör nån liten liten ändrig så jag hinner pyssla lite.. Jag har tusen miljarder andra saker som jag behöver göra också.. Till exempel sy in min väska, göra klart höstens scheman och städa pysselrummet.. Det senare är mäkta akut..

Nä.. Tjillevippen!

RSS 2.0