Äntligen uppdaterar jag

Det är iallafall ingen som kan anklaga mig för att uppdatera alldeles för ofta.. Hmpfs.. Nåja. Nu gör jag det.
Har pysslat alldeles galet mycket i helgen, faktiskt så mycket att jag helt glömt att äta, göra alla måsten och till och med vilken dag det är.  Nå, nu tror jag att jag har fått ordning på livet igen.

Det har varit inte mindre än tre cybercrops i helgen så här kommer lite av gårdagens och dagens pysselalster...
12636-46

En spindelman i papper.. =) Kanske vill prinsen med på bio när han får ett så tjusigt kort..

12636-49

ett Födelsedagskort blev det av Hobbyhusets skiss. Min lärarkollega P fyller ju faktiskt år om två veckor, skönt med framförhållning på kortfronten också.


12636-47

Lärarkollegan M och jag har sagt att vi ska bli bättre på att föra Loggbok över vårt arbete och våra dagar med eleverna, dels för att lättare se mönster i vad som går fel (o ibland rätt) som faktiskt påverkar våra elever. Och dessutom kanske bli av med lite ilska och frustration som kan uppstå gentemot vissa andra arbetskamrater ibland. IH..

Ja, det var ett litet smakprov, har gjort en hög med fler saker men jag måste ju spara lite alster så att jag kan uppdatera snart. Vi kan ju ha någon slags betting om när ni tror det kommer hända.. =) Ja ja, jag ska försöka ordna till mig!

Nu ska ja kommentera i galleriet på Scrappiz och sedan gå och lägga mig för Andy och jag ska vakna tidigt och åka till veterinären för borttagning av små kulor =D..

Kram och godnatt.

RSS 2.0