God fortsättning

Ska man väl säga så här års...

idag har det byggts garderober för fulla muggar så vi snart kan ta adjö av huset! Jag har inte byggt dock, det var min uppgift att hålla fast den lilla virvelvinden som ville upp till övervåningen och "jobba" till varje pris.. det var en kamp må ni tro!!..

Idag bjuder jag på en Creative Scrappers layout... skiss 136...
Layouten är texten från Lykke Li´s tonight!  Very special...

*****
today we´ve been building wardrobes, ah well, not me, I took care of the little tornado who would have done almost anything to get upstairs to help "work".. heh..

today I´ll show you a Creative scrappers layout, sketch 136..
It´s a  layout based on the lyrics to "tonight" by Lykke Li...
My scrapspace..

Have you ever been curious about how it looks in my scrapspace... ? Now you have your chance.. I am giving a cybertour of my room over att Bella BLVD.. Take a look!

Har du varit lite nyfiken på hur det ser ut där jag sitter och pysslar..? Jag gör en liten cybertour av mitt rum i Bella BLVD s blogg idag... Ta en kik vettja..Beautiful Bella

Finally.. after a couple of months waiting it was finally my turn...
My turn to show of some of the beautiful Bella BLVD products... I´ll just show you some sneaks..
To see all of it you have to head over to the Bella BLVDs blog...

=) on a more personal note.. the future is looking pretty bright atm.. I feel good, I am happy.. but a bit tired.. so much energy is going into the wrong places..  and OMG I do wish 2 weeks would go much faster... There´s a huge void around here...

.......
på ett mer personligt plan så måste jag säga att framtiden ser väldans ljust ut för tillfället.. Jag mår bra, jag är glad, jag är glad på så många sätt.. men ganska så trött.. energin försvinner i en rasande fart och gärna till fel ställen... och herregud vad jag önskar att 2 veckor kunde gå fortare.. det är så TOMT!

Med nöd o näppe

överlevde jag min trettionde födelsedag.. Det är inte lätt att bli gammal..

Halsflussen från hell slog till och jag har inte gjort många knop nu några dagar..
Äntligen börjar penicillinet verka och jag känner mig som människa igen... =) TUR! Det ligger inte i min natur att känna mig hjälplös och oförmögen.

Nåja.. för att visa att jag lever.. och att det pysslas rätt friskt här bakom lyckta dörrar så slänger jag fram en Creative Scrappers LO.. Den här är baserad på skiss 130..
O Layouten, en Melissa Horn text... ♥♥


RSS 2.0