Pencillines

oo.. Som ni vet redan, tror jag, så är Cecilie en stooor favorit, så när hon gästade Pencillines var valet enkelt..

Skiss nr. 110


Det är galet sällan jag scrappar i rött men.. ibland så..

Lo:n nedanför gick vidare i Cocoa Daisys scrapoff.. JAg har börjat klura på nästa uppdrag men.. vi får se om jag får till det. Nu är vi 8 och ska halveras till 4 tror jag det var.. =)

Ha en fiiin första advent..

ps.. idag flyttade det hem en grön groda till mig.. JA, jag vet.. känn hur chocken sprider sig.. jag som inte gillar stansmaskiner.. Nå, jag gillar inte promarker heller men det ligger ett helt gäng här.. Ibland ändrar man sig! hihi

Award och utmaning


Jag sa ju att jag skulle försöka hinna med de awards och utmaningar jag fått och nu är det väl dags..

TACK snälla Katarina för denna award



Fem personer ska jag skicka den vidare till! och ni i er tur skickar den vidare såklart!

Linda - Scrapjo - för att hon är en fantastisk bloggare. Det är alltid lika kul att skutta in i hennes blogg för det händer att det uppdateras flera gånger om dagen och sådant är fint! Sen är hon en söt och snäll tjej också! =)

Maja- Eyovine  - Här finns det ofta uppdateringar och inspirationen flödar =)

Carina - Allt är bara sååå fint *dregglar*

Marie - MissMian Ja, jag älskar Maries stil, sen har hon familjen tokvacker också så allting är bara superläckert. Vi gillar samma färgskalor ocks å det är ju ett plus =) hihi.. Jag ser fram emot nästa Linköpingsträff för det är så kul att träffa den här tjejen.

Annelie - Vacker är bara förnamnet.


Mmm.. sedan blev jag utmanad av MissMian också..

Regler:
Reglerna är som följer: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.Utmana fyra till sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

1. När ville föddes så utbrast jag mitt under förlossningen "men det här är ju en dans på rosor!" haha, det kan ha varit lustgasen som talade där.

2.  Jag har inte rört en cigarett sen oktober förra året men jag är fortfarande röksugen flera gånger varje dag. Riktigt sådär toksugen så man kan känna smaken! Man undrar ju när det ska gå över.

3. Jag har mild telefonskräck, alltså jag ringer gärna inte upp folk och jag pratar sällan i telefon överhuvudtaget.. men .. jag har jobbat som telefonförsäljare ett par månader.. hm..

4. När jag var liten ville jag bli präst.

5. Jag tycker att det är galet gott med en centimtertjock skiva mandelmassa omsluten med prickig korv på vardera sida.. haha..

6.  Jag har mycket snuskig fantasi men jag har lärt mig att lägga band på att ge luft åt den när jag är bland folk jag inte känner så bra.. hihi.. fast ibland kan man se mig stå å fnissa för mig själv.. Många perversa kopplingar kan det bli.

7. Jag är scrap-shopoholic! (Fast vem är inte det... =) )


Hm.. Jag skickar vidare till.. Linda, Malin, Anna och Katta

Sedan har Linda utmanat mig för ett bra tag sedan  (över en månad sen typ) men jag är ju en sån segmört..

Vilken mat äter du ofta? Pastasallad.. ÅÅ jag älskar pastasallad, jag är liksom beroende på något vis. MUMS

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Eftersom jag själv inte vill att gäster hjälper till hemma hos mig så passar även jag på att sitta alldeles stilla och ta det lugnt =) Alltså, jag frågar, kan jag hjälpa till med något, svarar värdinnan nej så går jag inte och pillar ändå..

Var sitter du helst när du bloggar? Vid Peters dator i sovrummet.

Köper du ofta Triss? AH, bra att du påminde mig. jag köper till mig själv kanske en gång per år men igår köpte jag faktiskt två och de har jag inte skrapat ännu. Det måste göras nu ju =) *skrapar* Äsch, inga vinster..

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester? Peter gav mig en tripp till Danmark i 25-årspresent och det var såå mysigt *kärlek*  Sedan älskade jag staden Edinburgh också och dit åker jag mycket gärna igen.

Vilken TV-kanal tittar du mest på? När jag ammar hemma så blir det sexan men annars ser jag inte på tv. Jag ser alla mina favoritserier direkt i datorn.

 Vilket är ditt favorit vin? Jag föredrar öl .. öl öl och mer öl.

De fyra bloggare jag utmanar att svara på den här utmaningen är: Marie, Hella, Monka och Petra

om ni inte redan fått denna utmaning så är det nu er tur att svara.. och när ni gjort det så får ni skicka vidare till 4 personer till..

Och så hade jag ju en layout att visa också.. Jag gillar ju tävlingar som är i flera omgångar och håller på en stund ås jag kunde inte låta bli att hoppa på Cocoa Daisys Scrap off.. Hoppas nu på att gå vidare =)

Här är layouten iallafall. dikten är skriven av Jessica M Nilsson. Den första raden i tredje stycket har jag själv ändrat på, så står det inte i oroginaltexten.. Det var jättekul att göra denna iallafall för jag släpade fram vår urgamla knallorangea skrivmaskin och skrev på den. Det blev strul flera gånger för å ä  och ö sitter inte på samma ställe på maskinen som på tangentbordet.. Nå.. HÄR är layouten..



Ha´t...

paintables

Oj, nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade sist.... Jag vet inte var min tid rusar iväg riktigt..

Jag har iallafall scrappat lite.. men eftersom datorn käkade upp de foton jag tagit så finns det bara en kvar att visa just nu..

En DT layout förr Pysselpassion. Uppdraget var att använda paintables och detta är ett jättesött paintable papper från rusty pickle som jag figurklippt ur ett gäng fjärilar och cirklar. Fjärilar målade med twinklings och så lite stickles..
Det svarta pappret är Bazzill swiss dotted (heter dom va?).

VI börjar med några närbilder.... som vanligt..



o så här ser den ut i sin helhet..



Tack för att du kikade..
Jag har fått award och utmaning men det ska jag försöka hinna svara på i helgen .
Nu MÅSTE jag sova!

Kram

NI

är så himla tålmodiga och goa.. =D
Det är så kul att läsa era kommentarer.. Ni är helt enkelt bäst..

Nå.. Här kommer LO:n. .
Det är till Scrapmojos utmaning. Inspireras av Alice i underlandet och använda spets..



Ja, största Alice-sakerna är väl den stora klockan, kaninen och spelkortet men allt bus och whimsical känns också underlandet så.. Ja.. Den var jättekul att göra. Till och med Lill-Babs är med!

OCH.. pappret med fåglarna är nog det första Basic Grey papper som jag gillat! som jag själv valt att arbeta med.. Aj löv it!

Nu ska jag se om jag hinner sätta tänderna i Pencillines skiss innan Ville vaknar.. Det är ju FavoritCecilie som är gästskissar denna gång.. Klart jag vill hoppa på då..

I övrigt så har jag etsyshoppat lite underbara pysselsaker (jo, jag har köpstopp, men jag trodde bara det gällde scrapbutiker? inte etsy? haha)

HA en underbar torsdag.. Vi ska simma lugnt!

Kram

*struttar..

på catwalken*

WOHO....  Jag hamnade på Catwalken på SisTV igen!!   Den här var det som kom med.. ooo så skoj *boppar*

Jag har fotat en layout idag.. men.. jag har bara detaljbilderna på denna dator..

hihi..

Den här får ni se resten av imorgon..  (eller i övermorgon,  man vet ju aldrig med mig =D )



KRAM!

ja just ja..

Jag har ju faktiskt avslutat ett av mina uppdrag.

Jag har varit med i Amerikanska Coordinates Collections DT i över ett år nu men .. nu var det dags att kliva av. Vi har egentligen ingen tidsbegränsning men jag kände att det var dags.. Dels så  har min egen scrapstil utvecklas åt ett sådant håll att deras kit inte ger mig någonting alls.  Varje månad är det väldigt svårt att göra något med det ynka material som finns i kittet.. Var tredje månad har vi haft sponsormånad och fått material från olika tillverkare och det har varit toppen..
Nu skulle de dock tas bort. Det har även varit mycket strul med utskick av kitten.. Tillverkarna har inte skickat till CC i tid och vi i teamet har inte fått kitten förrän kanske en vecka EFTER att vi ska ha lämnat in grejjerna..  GAH. Det går ju an någon månad men inte varenda! Så.. November månad var min sista och den spenderade jag lekandes med produkter från Fancy Pants - all fall... mums.. Här är en av layouterna jag gjorde:


Det känns i alla fall jättebra att ha klivit av, även om det redan känns väldigt tomt faktiskt..  Nu har jag ju hur mycket tid som helst över?

Nja ne.. så är det ju kanske inte, december är full med ditt och datt som ska ordnas! Så, tiden lär räcka sådär som den alltid gör.. inte till alltså..

OO.. igår fick jag scrappat två layouter.. bara för att.. inga måsten, krav eller tävlingar.. Jättekul!  Jag ska fota och lägga upp imorgon om jag hinner!!

o imorgon är det smakisbyte.. MUMS för broccoli *ljuger så näsan växer metervis*

kram

..


WOoooHOOO

ok.. Detta blir ett litet tudelat inlägg.. för att först och främst är jag glad så in i norden för nu är vinnarna från Stellas Cybercrop uppe.. och.. JAG VANN *dansar* JAaa.. så roligt och.. jag behöver inte lägga in bidragen i inlägget heller för det är de två layouterna precis i inlägget här nedanför som vann första pris, båda två.. jag blir så himla glad så.. TJOHO! Sedan kom LO:n med grönt bobunnypapper 2:a också..

Värsta storvinsten..  =) Jag hade iofs hoppas på att vinna mig ett GästDT-uppdrag men herrejösses, man kan ju inte vinna allt man vill och jag är JÄTTEglad och tacksam för att ha blivit vald till vinnare ! Absolut.. Jag är så det både hoppas, dansas och tjoas här hemma!.. Tack till juryn och jenny på Stellas för allt arbete ni lagt ner på CC:n.. Jag längtar redan tills nästa!


Efter min vinst gick jag min vanliga bloggrunda och det var då jag fann Lottas blogg och något kallt slet tag i hjärtat..
Jag finner inga ord men mina tankar är hos Lotta och barnen!

JAg har kramat om min familj en extra gång, man påminns om hur bräckligt livet är... *tänder ett ljus*

ta hand om er..

De sista..

layouterna från Stellas crop i helgen är fotade.. tadam.. Alltså, jag tycker inte riktigt att det är så  bra ljus på dagarna ens så .. ptja.. jag är väl intehelt nöjd men det blir inte bättre än såhär denna årstid..

Först ut är Ville i sjalen igen.. Man skulle lifta en toksnygg Lo av duktiga Carina och så fick man inte ha raka kanter.
Klurigt men kul.


Sen skulle man lifta en LO av Söta missmian och man skulle ha med fem foton.. Och det har ja ju ett gäng på ville så.. det blev såhär..



lite detaljer som vanligt..



Nu ska Ville och jag vika tvätt!!

Tjillevippen alla sötnötter =) hihi

Kram

en liten fundering

 här sitter jag och fönstershoppar i etsy.. Så mycket skoj det finns där.. mums!

Så stöter jag på det här jättetjusiga tyget...


(bilden lånad från etsy)

Det är ju inte jättemycket som skiljer tyget från October Afternoons papper med rådjuret =)



..Ny vecka..

oo Jag hann minsann med lite pyssel  i helgen.. tjoho! Trots att Ville har varit mindre samarbetsvillig och mest gnällt, vi har stortstädat lägenheten och svärföräldrarna har varit här och hälsat på (ja, därav det frenetiska städandet) .  Men , eftersom det var Cybercrop på Stellas i helgen så ville jag såklart hinna pyssla lite. Jag älskar ju CC:s.. Jag hann faktiskt med 4 bidrag.. ok toppen.. men sen hann jag två till, fast de senare får ni inte se idag för jag har inte hunnit fota om dem ännu. Det är inte så himla snygga foton man tar vid 23 på kvällen och ingen som helst bra belysning..

Nå tack stellas med DT  för underbar inspiration i helgen.. tjoho.. Här kommer mina fyra första LO´s, en del blev jag nöjd med och en del mindre nöjd med.. Ja., så är det ju , men KUL hade jag!



med lite detaljer till..




detaljerna är med




På nära håll.

Sista för idag:


o så närbilderna såklart...

Och tack för glada tillrop om TD! Jag tar nya tag nästa år, om jag har tid vill säga, det är ju precis i krokarna då som jag ska börja jobba igen!

Det var säkert nåt mer jag skulle säga.. men ,,. Nä.. jag glömde, antaligen för att jag precis insåg att jag har ju en del att hinna med nu i dagarna. IH!.

I dag är det julinspirationskväll i Pysselpassions butik.. med start kl. 15 fram till 21 kan du komma in och inspirerars till lite nya snygga julkort.. klämma på nya julstämplarna, nån make and take... Hälsa på mig och ville.. ja.. möjligheterna är många!

kram från oss

RSS 2.0