Lite till...

*pust o stånk*
Nu har jag redigerat och fixat till de sista alstren den här helgen.. Jag kommer visa ett gäng men sedan är det några bidrag som inte får visas upp i någon blogg innan röstning så de håller jag såklart hemliga!

Jag har pysslat och pysslat och pysslat så svetten lackat (kan ju också bero på värmen och brist på ventilation i mitt pysselrum , men ändå). Nu så är det alldeles för skumt ute för att ta några fler foton så härmed ger jag upp croppandet för den här helgen.. (nästa helg är det ju scrapträff IRL istället.. hoppas inspirationen sitter kvar!)

En LO gjord utifrån en skissutmaning!

12636-157


En scrapliftutmaning! Nu Har jag inte många poolpartybilder kvar.
12636-155


Att dekorera med ord.. Andys alla namn =)  Det ser iofs ut som att han kallas eammagris när jag vände på M:et men de som läser kan säkert  lista ut per logik att det ska vara mammagris. För det är han verkligen!
12636-154

En BOM-utmaning. Scrappa något man är bra på.. typ superkraft.. och ja.. organisation a la  planering och schema det är jag tametusan världsbäst på.. =) Jag har ju  bland annat all personal och elevers alla olika scheman i minnet.. det är 23 stycken.
12636-153

Hm.. det var en till LO, till journaling utmaningen men jag hade laddat upp fel foto i blogg.se så ni får vänta tills en annan uppladdning. Jag har ingen lust att dela den journalingen med ALLA i hela världen nämligen.. =) man vet ju faktiskt inte vilka som trillar in här!

Ja.. nu ska jag ta och städa undan lite på mitt skrivbord och golvet häromkring så att det kanske ser lite skapligt ut för imorgon måste jag göra ett födelsedagskort till en kollega är tanken..

TACK så hjärligt för alla fina och snälla kommentarer på förra inlägget... Vad kul att så många som gillar fågelkortet.. Jag gjorde ju ett fågelkort till Scrappiz Cybercrop för en månad sedan.. Det har jag nog inte laddat upp här så det får ni som bonus.. Ett fågelkort till.. (och just ja.. till er som frågat.. självklart får ni lifta hur mycket ni vill!)

12636-140

KRAM
Mahlin och den vilt sprattlande räkan.

AOS - fortsättning

Jajjemen.. Det kommer mera.. Det närmar sig sluttampen på Allt om Scraps Cybercrop och de bloggpartyutmaningar som pågått runt om i diverse bloggar.. så.. Dags att ladda upp mina alster i tid för en gångs skull =)


image148
Här är snygga Andy på en LO till bingo-utmaningen. Min rad innehöll: Knappar, Något stämplat (klamrarna är en 7 gypsies stämpel), endast ett foto, minst 3 mönstrade papper (MME, Scenic Route och Daisy D´s).

image149
Här har jag äntligen fotat min tolkning av silwerstars superfina skiss.. Tack för inspirationen!


image150
Här har jag gjort en liten LO utifrån Skiss nummer 3  i Maxells utmaning!
Mönsterpapper från minst 5 tillverkare: Jag har använt papper från - SisiTV kristina Contes, Sassafrass Lass, American Crafts, Lil Davis, Rouge de Garance, Daisy D´s, Sei, KI Memories och My minds eye tror jag att det var.
Minst 3 egna dekorationer: Jag ser den söta lilla fågeln, trädet, sydda filthjärtan och cirkel/knapp/blommorna som egna dekorationer =)

Jag har gömt lite journaling i filefoldern som sticker fram under fotot där. Det är väl lite tankar och funderingar kring det där med att bli mamma =D

image151
Här är en LO till utmaningen att använda tyg, nål och tråd.  Jag har gjort tre filtdekorationer. Varje "blomma" har fyra filtcirklar i olika storlekar fastsydda ovanpå varandra toppat med en knapp. Så .. Jag har använt en massa filt, broderitråd och floss.

Självklart tycker jag INTE att varken jag eller snyggTessan är Fugly alls.. men fotona är det =D ibland blir det bara .. bluöää av fotona =) men kul hade vi!!

12636-147

Här är ett fågelkort som jag från början gjorde till Lilos NSD-bloggparty-utmaning.. tills jag kom på att det skulle ju vara LAYOUTER inte kort.. Nå.. jag har ett grattiskort gjort iallafall.. =)

Eftersom det är flera cybercroppar på gång runt om på forumen så kan det faktiskt komma att komma en uppdatering redan imorgon igen!!

Ha en bra lördag!

Kram
/mahlin

Crop på AOS - Helgens alster

ÅÅå jag har verkligen försökt få blogg.se att fungera i en timme nu.. och jag lovar.. mina hormoner går inte så väl ihop med saker som inte fungerar och kräver tålamod. Igår laggade filmen på datorn och då rök en pennburk i väggen så Prinsen höll på att få en hjärtattack.. heh.. jag tyckte att han skulle vara glad och nöjd att jag inte kastade något som kan gå sönder! =) Nå.. nu verkar blogg.se vara på G och jag ska uppdatera. Jag brukar få lite skäll för att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta.. Nå.. så kan det gå.. jag är en latmört! men nu har ni tur för att det är Cybercrop på Allt Om Scrap och resultaten ska laddas upp i bloggen..

Så.. här kommer det jag åstadkommit hittills.
Utmaning - Scrappa svart vitt.
Det blev alternativ 1: Ett svartvitt foto och resten i vilken färg som helst!

12636-14612636-145
Jag bjuder på en liten närbild på den urläckra blomman också..
Är det ingen mer än jag som blir galen på sån blingbling-grejjer eftersom katthåren i luften liksom sugs ner i klistret bredvid blinget och vägrar rubbas? Stör mig en hel massa iallafall. Bling med katthår!

Utmaning - Scraplifta Lilo
Jaaa.. En urläcker LO på söta lilla mango skulle liftas. Jag inspirerades av ganska mycket.. Det blev nästan en CASE för både upplägg och färger från originalet har varit inspiration till LO:n nedan.. knasAndy nyfiknast i världen!
12636-144

Utmaning - Bildinspiration
Söta silwerstar lade in en URLÄCKER bild på en pärlplatta.. Jag inspirerades av färgerna kort och gott.. Vitt, rosa, gul, orange och röd
12636-143

Nu till helgens sista alster.. Det var också svårast!
Utmaning - 1 färg - 1000 nyanser
Ja.. Jag ville testa att göra en helvit LO.. och vad passar bättre än en LO om sorg och saknad? Vackraste Cciara.. Nå.. Det var verkligen klurigt att inte få in någon annan färg.. jag var på väg med svarta pennan där flera gånger.. men det löste sig och allt utom foto bör vara helt vitt.. Mycket nöjd blev jag.

12636-142


Nå.. jag ser nu att det egentligen var alldeles för skumt ute för att få till några bra foton så kanske.. om jag har tid under den kommande veckan så fotar jag om när det är bättre dagsljus ute.. Men. I mån av tid.. Det kanske kommer upp fler alster istället och då kommer de prioriteras! ..


Imorgon mina vänner börjar min halvtid! Tjoho.. Det ska bli så skönt.. tror jag.. även om den kommande veckan nu är mer upptagen och fullbokad än mina vanliga heltidsveckor så vi får väl se om det blir någon rast eller ro.. På tisdag ska vi minsann till förlossningen och glo med föräldragruppen! Det ska bli lärorikt. Jag känner nog att även om det rä typ 2 månader kvar så kan det vara bra att veta var vi ska gå och så när det bär hän. haha.. Jag har ingen lust att gå vilse på ViN med värkar liksom.

I övrigt är det första inskolningen av elever på tisdag, BM-besök måndag (försök till ännu ett blodprov) + att vi ska se om hon äntligen kan lista ut hur räkan ligger.. BM har inte kännt ett skvatt hittills. Bilen ska besiktas och servas och på torsdag så är det ju årets händelse för oss som par.. ja.. IFK- AIK.. vem ska sova på soffan i år.. ? haha.. Nä, så illa är det inte men det vankas riktig rivalitet på fotbollsplanen såväl som på hemmaplan. Jag hoppas ju på att IFK passar på att ta sin första vinst.. moahah..

Jag har även tagit mig i kragen och anmält mig till Norrköpingsscrappen.. Gör det du också.. HÄR.

Sådär.. nu ska jag ta mig in i duschen och se om jag kan få en lite godare doft såhär framåt kvällen.. HUH vad det ska vara varmt!

Simma lugnt.

KRAM

RSS 2.0