Nytt år - nya tag..

Ja jösses,, sicken dålig bloggare jag är.. Nå.. efter diverse påtryckningar från olika håll tänkte jag åtminstone visa upp vad jag pysslat med i helgen då det varit Cybercrop på Coordinates Collections där jag är en i deras DT.

Fyra utmaningar hann jag med (fem egentligen men jag hade glömt att sätta ett band på mitt kort så det fick inte vara med..buhu..

Den som är uppmärksam kan också se att det är väldigt mycket Rouge de Garancepapper just nu.. MUMS filibaba.. Jag älskar rouge de garance..


Jag och Lotta.. Tänk att kameran alltid är full av sådana här foton efter varje tillställning.. =)

12636-116


och.. en av mina passioner.. att scrappa och mina 10 favoritsaker just nu...

12636-115

Inte till Cybercropen men till en annan CC-tävling. En helt vanlig LO om mig.. Dold journaling i en filefolder..

12636-114


Hihi här är filurkortet som sedan inte fick vara med och tävla. Det skulle vara bright colors, stamp and ribbon.. men som sagt.. glömde bandet och sedan orkade jag liksom inte fixa med det.

12636-113


En liten sån dära.. kärleksLO.. Det är ju jag och prinsen. Straxt efter fotopussandet så trillade jag i diket rakt i brännässlorna.. hu vad det sved kan jag lova. Dock blev denna kväll en av de jag kommer minnas mest med 2007 och detta på grund av det är räkans dag =).

12636-111

Samma kväll och mer pussar.. en himla massa pussande blir det =) De mönstrade pappren kommer från SisTV. Det ena är Adrienne Looman och det andra Kristina Contes som designat.

12636-110

Ja.. det var väl allt för idag kan jag tänka... jag har mängder med pyssel som inte kommer upp i bloggen.. En del som jag inte fotat och en del som  jag helt enkelt inte orkar redigera fotona till och ladda upp här.. Ja, jag är en latmask.. Olofs 25årsalbum till exempel.. det är ju faktiskt typ 40 8*8 Lo´s jag gjort sedan sist men inte kommer visa.. Men.. så ni vet iallafall att jag pysslat ändå..

Stora kramar till alla som vill ha.....

Cybercrop

Hej hopp!
Kom och lek med mig på Cybercrop hos Coordinates Collections idag och imorgon!
Vi ses där!

RSS 2.0