Le RäkRäkan har hicka..

och nu vi vet vilken sort det är..   =D
....
....
...
...
..
.....
...
...
::
...

det är ett människobarn =D
Fast vi har tagit reda på könet också.. fast vi är hemliga som möss!

Pysselträff

Oh puh.. Gårdagen bjöd på en riktigt riktigt pysslig dag och en hel massa shopping.. 
Jag var minsann lite nervös i början eftersom jag åkte dit själv den här gången (åkte ju med Scrapjo förra året) och inte hade något förutbestämt sällskap.  Lyckligtvis så prickade jag in det perfekta bordet =D.  Johanna/Jonna/Silwerstar och Hanna kom typ samtidigt så jag fick riktigt bra sällskap. Det var  Nyckelpigan och Anne-Maj och så söta Marie . Hon frågade om det var jag som var så dålig på att uppdatera bloggen och .. ja.. det är ju jag det.. =D Tur att man är känd för något.

Det blev en hel massa shopping, en hel del pysslande och god mat. Räkan höll sig lugn och ryggen strulade inte något särskilt. En toppenlördag...

Jag vann faktiskt en av tävlingarna också..  Med en LO som ja.. det var väl inte direkt räknat som något vinstmaterial direkt. Jag ville lämna in ett bidrag för att kunna vara med och vinna på utlottningen men.. hoppla.
Jag vann visst på omröstningen.. JÄTTEKUL. Tack Papp och Scrap för vinsten! Jag blev helt chockad över vinsten, verkligen.

Här ser ni vinnarLO:n.
Kära prinsen med en badring på huvudet..
12636-117

Jag gjorde också ett bidrag till annonsutmaningen...
Jag och söta Sussi.
12636-118

Sist men inte minst så hakade jag på Papp och Scraps lifttävling. Här kommer min Lo med inspiration från Petras urläckra LO.

12636-119

När jag kom hem och packade upp så insåg jag ju att. ja visst f*n. NICLAS stavar med C.. nåväl, det får stå kvar som det gör....

Idag följer jag mitt eget råd och laddar inte alls upp allting som jag har att visa utan sparar på 4 LO´s i hopp om att jag ska komma ihåg att uppdatera lite oftare.. hrm.. vi får se hur det gåååår =)

Jag önskar er en trevlig vecka nu!

Kram!

RSS 2.0