...

Jag är inge vidare på det där med rubriker inte,,
NU så.. har vi ordnat photoshop på prinsens datormaskin så att jag kan fixa till mina foton.. Jag har nämligen hunnit pyssla lite..

Till skaparlustens och Fialoppans utmaning gjordes denna lime/turkos/rosa LO.. även om nu kamera och dator valt att omvandla det turkosa åt det mer blå hållet...Eftersom jag ärutom tävlan kan jag ju visa upp mitt alster i Brunkullans scrap & cards första bonustävling. Det var en liftkedja och jag liftade duktiga Tettiz.. Tokiga Andy mumsa yoggi.


men tänk på att ni som är med och tävlar får INTE lägga upp alster i era bloggar förrän tävlingstiden gått ut...! Om du inte redan är registrerat dig på forumet så gör det NU =) .

Ett gammalt kärt foto har dykt upp igen.. när jag gick igenom fotolådan hittade jag ännu ett kort på söta Tessan.. jag har ett helt gäng tydligen. Jag blir alltid så inspirerad så det fick bli en grön LO med Tessan!Jag älskar BamPops läckra ramar.  mums!

Jag hade min goda vän Petra här för en pysseldag i veckan.Det var så stökigt i mitt pysselrum och jag kände att jag inte hann städa iordning där inne.. så.. jag tog alla pysselsaker och bar ut dom i köket istället.. Så när Petra kom så stog det prylar uppradade i vårt burspråk.. såhär...


Hela mappvagnen med mönstrat papper står där under också.. och alla stämpelrelaterade saker kom inte med på bild då de stog på diskbänken istället.  Nå.. Det var en trevlig dag iallafall och jag tror jag lyckades locka ner henne ordentligt i träsket.

Hm.. just ja.. Jag har gjort min första ordentliga 12*12 LO...Jag är ju en lettersizeflicka egentligen men nu har jag typ 150 foton som framkallats i 11 cm och som inte går att beskära.-  Det är galet svårt att få plats på lettersize då.. men men.. Jag får komma över min ångest över att det är slöseri med papper och plats att göra 12:or.. hur tänker ni som gör 12*12? Drabbas ni av platsångest?
SÅhär blev min första iallafall .hihi han ser ut som en liten liten gubbe när han sitter där i sjalen..  =)

VI avslutar dagens inlägg med ett foto på sötaste Ville!!!Tack för idag..  Om sötVille fortsätter vara världens snällaste bäbis så kommer jag nog kunna uppdatera snart igen.. =)
Jag kanske kommer bli en BRA bloggare tillslut? =)

KRAM från oss.

Pakeeet

Kolla kolla kolla vad Ville har fått...Det är mina söta DT-mammor på Brunkullans Scrap & card, Sara och Lotta, Som skickat paket till Ville..
Jag kan lova att han blev glad som tusan.. Han älskar bodyn och hoppas att han kommer att kunna ha den alldeles straxt. Han är ju en stor kille! TACK snälla..

Appråpå Brunkullans Scrap & card, så är det en ny bonustävling upplagd i forumet.,. Om du inte redan registretat dig där så spring genast dit och gör det.. Det finns fina priser att vinna.

Ville har också fått paket från sin söta tjejkompis kajsa.. Hans första skallra.. I form av en KO *hjärta* Vi har ju mängder med kläder till Ville men inga leksaker.. så han blev såklart väldigt glad..

Inbjudningarna är äntligen klara och ivägskickade.. 30 stycken blev det.. och ja.. hade man inte haft en söt bäbis så hade de blivit klara lite tidigare, så kan vi väl säga.. =) men nu är de i postens händer iallafall..

Igår lyckades jag skaffa virus till Peters dator.. gah.. SÅ klantigt. Så nu håller jag på att fiffla i ordning den.. Eller just nu håller jag på att föra över alla filer ifrån hans dator till min. det är en hel del eftersom vi laddar ner alla serier och laddar in foton i hans dator.. puh.. Vi har även alla användbara program som word och photoshop på hans dator.. så några foton kan ja inte redigera på en stund nu..

Har man inte tillräckligt att göra så skaffar man sig.. höh.. *ironi*

Veckan är fullspäckad med grejjer..
Ska träffa Silwerstar en snabbis på måndag och lämna lärarplugg-böcker.  Ska också till mamma för att Ville ska agera modell i nån overall hon sytt.. =)
Tisdag ska ja upp å tvätta i ottan.
Onsdag kommer sötaste Petra hit och vi ska ha en hel scrapdag .. Coolt som tusan!
Torsdag är första babysimmet.. det ska bli sååå kul.. Jag hoppas bara att Ville frisknar till tills dess.. Både han och jag har åkt på lite förkylning serrni.  Men vi  är på bättringsvägen så det finns hopp om livet. . =)

Vi har varit hos BVC på 2 månaderskontroll och vägt och mätt lille herrn. Han växer och växer.. 6535 g är han uppe i nu.. och 59 cm .. Dagarna går åt till att äta som ni märker.. men även en del smaskande på händerna och fnissade... Sötnöt.  Nu är ju alla bilder på vift annars hade jag kunnat visa nåt nytt på stora grabben men ni får hålla er i skinnet..

Ha det gott allihopa...

/Mahlin

Ni har väl sett det här...jajjemen.. Brunkullans scrap & card slår på stort med en häftig tävling. Häng med vettja..

Kasta dig över till forumet GENAST och regga dig..

Lycka till!

/Mahlin

Tiden bara rusar iväg..

Dagarna springer iväg med en rasande fart. . Peter har börjat jobba igen och Ville och jag har klarat oss en hel vecka på egen hand.. hoho... Det går väl bra.. Vi har ju inga rutiner direkt, allt beror på vilket humör den lilla herrn är på ...

Växer gör han den lilla fisen.. 57 cm och 5840 g vägdes han in på förra veckan.. Då hade han ökat ett helt kilo på typ 2 veckor.. Så vi får väl se vad han väger in på på onsdag för då är det 2 månaderskollen på BVC..

Herrejösses... Han är redan 2 månader.. ja, snart.. GALET.. fort fort går det...

Efter påtryckningar så ska jag visa lite bilder.. =D

Hehe.. Här är lillville som nyföding.. Han har sin "vätte-look" här så ja måste ju visa även om det känns som evigheter sedan.. Lilla vätten o pappan.En cooling me attityd...


Haha.. Jag gillar verkligen det här fotot.. Christian och Ville träffas för första gången =)
 

Haha.. Ville i sjalen.. Han ser ut som en liten farbror.
 

Liten fiffilurig kille är han - vår goskille...


Dyngsover gör han ibland.. =) hehe.


Mormorn med Ville.. spanar in regnmolnen.. =)oo inför sista bilden så måste jag utfärda en varning...  Härmed varnar jag känsliga tittare för lite nakenhet.
MEd risk för att få bilden borttagen ;P Här är apan på magen.. Den som Pappan målade när vattnet gått och vi skulle fördriva tiden lite...

haha.. ja.. vilka påhitt...

För er som undrar över pyssel.. joodå.. ja hinner faktiskt pyssla litegrann. inte mycket men ... endel.. dock är det inget som ja kan visa för det är saker som kommer att dyka upp i brevlådor runt om i landet inom någon vecka eller så...

TACK vill ja också säga för alla gratulationer och lyckönskningar i mitt förra inlägg.. Jag uppskatter det verkligen och jag försöker ta mig runt till er alla och kommentera men ..  det tar sin lilla tid..

Ta hand om er... !

/Mahlin

RSS 2.0