DT-alster Brunkullan..

Nu har jag minsann uppdaterat Brunkullans blogg med mina senaste alster... Här får ni som vanligt en liten tjuvkik. För att se hela bilderna får ni surfa över till Brunkullans egen blogg 
 image91    image90

Ugglan är en egen kreation.. Som, nu ger jag tusan i jante, jag är galet NÖJD med.. Han blev så himlans snygg ugglan *dansar*... Jag vill bara rita honom överallt =D

Se så.. Kila iväg nu..

Just ja.. Jag var i Linköping på scrapträff igår och hadirajan vad kul det var.. 5 Lo´s blev det och några av dom kanske kommer upp i bloggen imorgon .. SÅ kom snart tillbaka!

Just.. Imorgon är det 1 oktober och det är då dags att visa upp mina första DT-alster för Coordinates collections också! Woopa!

Ett litet ord #11

Jajjemen..
Igår var jag på pysselträff i Linköping ( det var verkligen jätteskoj).
Jag trixade ihop ett bidrag till ett litet ord #11. Det var så länge sedan jag faktiskt hann med en ELO så det var jättekul.

image87

Men.. var är journalingen tänker ni nu? .. Jo men den sitter ju på en tag.. en dubbelsidig tag..

image88

Nu fotade jag bara ena sidan av tag:en så man kan ju inte se allt som står..
Här kommer journalingen i sin helhet:
Visst är vi snygga tillsammans? =) Varje fest eller tillställning måste minst en sån här bild tas! Ja, det är långt från alla som blir bra men vad gör det? Det är ett sätt att bevara minne och våra liv. Om man ser tillbaka på de foton som var de första vi tog, kan man se hur vi förändrats. Både våra utseenden men man kan även skönja hur våra liv förändrats genom åren. Ett verkligen minne!


Tack för titten!

trumvirvlar och fanfarer...

Nu är den öppen.. Brunkullan Scrap och Cards inspirationsblogg.. RUSA genast dit! Klicka här

Jag kan nu nämligen avslöja att... JIPPI.. Jag har den stora äran att få vara en del av Brunkullans Designteam..
WOHO.. Jag är galet stolt och glad över denna stora ära. Håll öron och ögon öppna för Brunkullan scrap och Cards kommer definitvt bli en butik att räkna med! =)

Kilar ni in på bloggen får ni se mina första DT- alster..
Här får ni en liten sneak peek

image85  image86
 
I övrigt kan jag också tala om att jag gick vidare till nästa klass i Bad Girls kits TOP DESIGNER... 33 % avklarat... *puh* Nästa klass känns dock svår.. Vi får se om jag kommer på något..

Det som är en ännu större utmaning är nog Last scrapper standing.. Jag är anmäld och redo men den första utmaningen, att använda ÅTTA clear-saker på en LO.. Huh.. Jag vet inte hur jag ska lyckas.. men jag ska göra ett försök imorgon tänkte jag.. Wish me luck..

Se så.. varför är du kvar här ännu? du ska till Brunkullans blogg !

Texture & Dimension

Padam.. Nu är det ju såhär att vissa ursöta kollegor till mig roar sig med att läsa min blogg varje morgon till frukost. Och som ni alla vet så uppdaterar jag ju knappast varje dag, så det måste vara jättetråkig frukoststund.. Idag har jag iallafall lovat att hon ska ha något att läsa till fredagsfrukosten så vad passar då bättre än att jag visar upp en LO med just ursöta Millan på? =) (men jag vill ändå scrappa du vet vad-kortet på du vet-vem)..

Jag har nu laddat upp mitt bidrag till Bad girls Top designer lektion 2. Fokus skulle vara på Texture och Dimension och jag tror jag lyckades himla bra utifrån de kriterierna med min LO om Millan.. Hoppas såklart på att gå vidare till round 3 men det får jag reda på imorgon!

Här är den.
image84

mm.. hon är en fighter.. ni skulle bara veta.. =D

En hälsning till Anders: Nej, jag är inte gravid =) det är helt andra hemligheter jag har som kanske kan avslöjas till helgen!

I helgen tänkte jag se till att få ordning på min layout i bloggen och kanske lägga lite krut på en topper.. Just nu känns det som att det blir nåt med kraftpapper. Vi får se!

Tjillevippen vettja!

Round 2

Mhm...
Äntligen är det helg.. Den här helgen ska jag bara göra precis det JAG vill.. till skillnad från förra helgen då jag inte fick göra nåt jag ville.. Nä.. Usch.. Jag insåg precis att jag sumpade det redan igår genom att göra scheman hela kvällen igår till jobbet (ja, vi byter schema IGEN). Och idag har jag gjort lektionsplaneringar men NU ska jag börja pyssla lite.. jag ska bara..  och sen ska jag bara... Ni vet hur det går..  Jag har massor idéer för mina DT-Projekt för CC som jag måste ta tag i innan tiden rusar iväg.

Iallafall.. Jag har anmält mig till Bad Girls kits stora tävling TOP DESIGNER.. Jag fick in mitt första bidrag i sista minuten och .. kom vidare.. Så nu är det dags för round 2.  *puh*  Första klassen var att använda FÄRG och detta med en tanke bakom som man också skulle motivera.

Jag gjorde denna LO...  (Lotta.. om du inte vill vara med på kort på min blogg så hojta till så fifflar jag till det).
image83

min motivering var: Jag gillar den här tjejen, hon är en alldeles fantastisk människa.. Jag hade detta underbara kort på Lotta och jag ville liksom ära henne med en LO som skulle visa hur glad och omtänksam hon är och hur hon alltid göra människor omkring sig glada. För att göra detta använda jag mycket rosa, aqua, orange och en skvätt grönt. Mina favoritfärger som gör mig glad.. Alltså ser jag även Lotta i dessa färger. För hon gör mig också glad. 

Jag har använt:  Mönstrat papper  från:  AL - Rhonna Farrer x3, Daisy D´s Feltflower-ribbon, ribbon, buttons, brads, hambly overlay, journalingcard, AC thickers giftbox.

Nu är det dags för klass 2.. och i den ska man göra något med texture och dimension... Vi får se hur det går..
Jag är iallafall lite lycklig ... jag har stått på väntelistan för Badgirls kits sedan JULI och äntligen har jag fått en spot.. så deras oktober-kit lär hamna här hos mig.. WOHO.

Jag har även anmält mig till the efferdares "Last scrapper standing".. VI får se hur det går...  =) Det drar igång nästa vecka...

Vad mer.. Ptja.. Lite hemlisar hit och dit som verkligen gör mig GLAD... mihihi... Vi får väl se om det går att avslöja snart...

Nu ska jag kasta mig över mina projekt...
Until next time....

Cybercrop, vinster och annat nytt under solen.

Huga.. ibland undrar man vad man ger sig in på i livet.. vilken vecka.. pust suck stånk o stön.. Nu menar jag inte den verkliga veckan utan snarare idag och 6 dagar bakåt.. Vissa dagar suger mitt jobb verkligen musten ur all lust, vilja och glädje.. och då har det inte ens med eleverna att göra utan enbart den skogstokiga personalen som vi ska "samarbeta" med.. mycket skit är det.. men det blir väl "bra". På något sätt.. TUR att jag har ett gäng av världens bästa kollegor att toppa med i allafall..

I pysselväg har det inte hänt så jättemycket som jag kan visa just nu.. Jag jobbar på en hel del DT-grejjer för Coordinates Collections.  Så dom får ni inte se riktigt ännu.. men den som väntar på något gott..

MEN.. det har varit lite Cybercrops de senaste två veckorna och jag har faktiskt kammat hem lite pris .. WOHO..  (Jag förstår iofs inte hur jag kan gå från en nobody till att uppmärksammas massor på så kort tid!!)..

Scrappiz hade CC och då vann min LO om min lyckodag.. Här är den ..
image80
Älskar verkligen de här färgerna.. och stämpeln är urläcker (kommer från Inkywings).

Sen hade hobbyhuset CC i helgen.. Där blev det också en vinst.. Man skulle inspireras av färgerna på ett foto av en söt liten groda.. Såhär blidde det..

image81

Grodor är söta men Tessan är nog sötast ändå...  Vad mer.. Jo.. jag gjorde ju fler LO´s till Hobbyhuset..
Här kommer en 6x12:a . Man skulle använda minst 7 bitar spillpapper..
image82

Jag fick med 12 bitar.. dessa från:
Hambly, Urban Lily, Junkitz*2, Autumn Leaves; Rhonna Farrer*2, Tinkering Ink. SassaFrass Lass, KI; Love, Elsie, Rouge de Garance, Sei och ett randigt papper jag inte minns tillverkaren på... Första gången jag testade paper posies (as seen on One little word-bloggen)


Appropå one little word så har jag verkligen inte hunnit med Ett litet ord på hur länge som helst känns det som.. Jag ska verkligen försöka haka på någon i helgen! hoppas hoppas.

När jag kommer hem från jobbet imorgon måste jag ta tag i min "top designer-klass".. Jag försöker göra allt och lite till, =) (vaddå begränsningar? ) Så självklart signade jag upp för Bad Girls kits stora tävling "Top Designer".. det är due-date på första klassen på torsdag så.. I better get started.. men då första uppgiften är FÄRG.. så känns det som jag har en del idéer på lager i alla fall..

Just ja.. Samtidigt som svensk scrapbooking har CC så är det även dags för coordinates Collections att ha cybercrop... Jag rekommenderar er verkligen att ta en kik och hänga med..

Cybercrop på Coordinates Collections den 7 oktober. Häng på du med!

Nu är det dags att nanna sängen..

Kram
Mahlin

WOHOO

Hallå..
Idag har jag inget ELO-Lo att visa, trots att de har en extrautmaning idag.. =) Jag har fullt upp med att pyssla till Scrappiz Cybercrop. Jag kände att jag minsann behövde pyssla helt galet mycket. Veckan har rusat på så fort och jag har inte hunnit pyssla alls mycket, även om behovet och idéerna funnits..

Nå... Idag har jag några nyheter..

First of all:
* Jag har äntligen fått fast lärartjänst. WOHO.. Det innebär en trevlig lönehöjning och jag kan säkert säga att jag inte behöver slava på fritids varje varje kväll. Det är min "vanliga" tjänst (eller ja, den sen i mars) som fått ett nytt papper bara.. Allra roligast är det för kära Millan som ÄNTLIGEN fått fast tjänst överhuvudtaget. Det tog ju bara 2,5 år eller så..
Heja oss!

Nummer TVÅ
* Jag har blivit vald! Japp, Jag har blivit utvald att vara en del av ett Designteam.. Det trodde ni väl inte.. Jag har ju inte direkt blivit uppmärksammad på den svenska scrapscenen. Kanske har jag heller inte försökt, jag vet inte..  Men .. I USA blev jag vald så jag är den nyaste (och första internationella) DT-medlemmen i Coordinates Collections. En månadskit-klub och webbutik!. Mitt första DT-paket postades igår och jag är sååååå pirrig.. men det ska bli så kul..

jag avslutar med en LO som jag gjorde i veckan, tänkte vara med i Stellas tävlingar men hann inte fota och maila innan mörkret tog vid ute så det fick vara. En Katt-LO gjord efter skissen på Stellas iallafall ...

image79

Ha en underbar helg!

RSS 2.0