pysselfylla

Ja.. det känns så.. Prinsen åkte iväg i onsdags. Grabbsemester på västkusten.  Torsdag spenderade jag en halvtimme på jobbet sedan åkte jag hem och tog helg.. Varför? Joo.. Städarna hade satt igång golvvård d.v.s stora skyltar med "gå inte på golvet" över hela min arbetsplats .. för att inte tala om lukten (ja, jag gick på golvet, gjorde scheman och kollade telefonen, sånt som måste göras) Blev ganska så hög.. Nå, jag åkte hem.. ALLT som jag hade behövt göra finns ju materialet till just där. Där jag inte fick vara.. Nå.. Det är inte var dag man får gå hem och VAG:ga.. :)

Iallafall.. sedan torsdag lunch fram tills nu i princip har jag pysslat något så sjukt mycket.. Ja, det blev väl inte mer än 8 kort och 5-6 LO´s och en altrad ask men ändå... När man pysslar intensivt sådär länge.. ja.. Alltså varje morgon när jag vaknar så känner jag mig sjukt bakis.. tungt huvud och så vidare.. men.. det är det värt.. för samtidigt så mår jag så sjukt bra av det. Jag fasar inför att gå till jobbet på morgon.. Vikarierna kan jag leva med för dom är söta och snälla.. men sen har vi andra grejer som inte är lika rajtantajtan.. Nåja.. v32 är det en semestervecka  så .. jag härdar ut.

Det är inte så mycket av det jag pysslat som jag kan visa upp.. Jag har gjort en del DT-submissions och även cyberpysslat på Pyssel.net..Så det kanske jag kan visa om ett tag sedan.  En sak kan jag visa och det är min altrade pennask.. Lägg märke till hur den matchar min snygga jobbväska (ja, Amy Butler rawks!)  ..

VÄNTA.. innan jag visar den vill jag att ni går till den HÄR adressen och kikar vad ni kan tänkas vilja ha! Många tankar till L´s familj blir det...

Nu.. Here goes.
image70

image71

Ja.. jag vet.. blommorna på ovansidan kommer åka av ganska snart när den är nere i väskan.. MEN .. snygg är den.. Och självklart är det inte mina sakuror som ska bo däri.. Det är mina härliga raderbara gelebläckspennor som jag har på jobbet som ska sova där.. Love them!

Innan jag surfar vidare vill jag också tacka alla er som kommenterat mitt förra inlägg.. TACK TACK TACK, vad rara ni är..  *sending som lööööv*

Ta hand om er

Love, Mahlin

En låda vin..

Förra helgen gick vi på Kalas och hade med oss en liten gåva i form av en altrad Bag in Box.. :) Det tog sitt lilla tag att göra men resultatet blev riktigt tjusigt.. Vi insåg dock att vi inte hadeett enda foto på mottagaren där hon inte gjorde grimaser.. ,men det blev kul det också.. Fast det får inte ni se ;P

Här är vinlåddan!

En liten översiktsbild..
12636-66

Sedd rakt uppifrån..
12636-68

O lite från siiidan..
12636-67

åå andra sidan
12636-69

Där  *pekar uppåt' ser ni också den fiffiga vintappskonstruktionen.. och ett litet minalbum som ni ser utfällt.. NU.
12636-65

Jag använde en hel massa Bazzill och endel Basic Grey. Även endel Hambly och primablommor.. Mycket chalk och glitter också.. Bokstäverna är antingen Shoebox eller Daquiri (american Crafts tror jag).

Det var allt för idag =D

/Mahlin

Oho

Jag känner mig såååå duktig.. ja, jag uppdaterar ju faktiskt här... =D Men.. nästa vecka är det väl slut med det för då är det tillbaka till jobbet igen .. bua.. fick iaf glädjande SMS om att jag slipper öppningen på måndag.. TUR.. Jag hade ingen lust att gå upp vid 04 första dagen efter semestern!

Nu till lite annat.. Lite mallig är jag ju.. Jag som bara closet-scrappat och nu börjat visa lite stuff.. Skickade in till swescrapbloggen.. och fick minsann min LO visade.. WOHA... Det kan jag leva på ett tag..
Här är den förresten.. Skissutmaningen v. 27.. Helenes skisser är sååå bra tycker jag.

12636-64


Japp.. Sen hade vi semester tema på Kort i fokus-bloggen... Såhär blev mitt semesterkort...

12636-63

Det känns "sådär" att göra semesterkort eftersom min semester slutar alldeles straxt.... Jobbångesten börjar göra sig påmind.. Som tusan.. IH.. Nå.. Tur att vi inte har så många elever att tampas med mina tre kommande jobbveckor.. Mest slit blir det väl med vikarierna.. hihihi. =)

Ha det gott pysselvänner... [och Sussie, Johan och Tina.. :D ] 

Woppa

Nämen se på tusan.. Jag har Cybercroppat på The Nook.. Allt tack vare Zarischka och såklart att prinsen lämnade hemmet igårkväll och gjorde mig alldeles pysselledig! =D

Älskade kissekatt..
12636-59

Och sötaste suss.. =D
12636-61

Ptja.. Det var det..

Jag har inte gjort något med toppern än, som ni märkt kanske.. Jag har liksom inte ens gjort den.. Har inte haft någon inspiration till det.. Däremot har jag minsann gjort kort till Kort-i-fokus-bloggen men det får ni minsann inte se ännu =D


Ha det göttUFF

Gah.. Vad svårt det ska vara att ändra på stilmallsskruttet då.. *morra* nå, jag får kämpa vidare imorgon..

Min fina Amy Butler väska har kommit nu.. *jubel och dans* Men.. eftersom jag tänkt ha den till vardags.. ja, som vanlig väska istället för scrapförvaring så måste den modifieras lite för att den ska bli skön att bära runt på axeln.. Tur att man har en mamma som är sömmerska!

Edit.. Bara för det så gick det.. bitvis.. imorgon ska det grejjas topper och så fixa bort skarvarna i cardstocken! Tjipp

RSS 2.0