Gott nytt år

Det är riktigt skönt när rubrikerna liksom skriver sig själva för att de är såå självklara..  JAg gillar inte det där med rubriker, de blir lätt så, tradiga.. Same old same old liksom..

Nå, jag har försökt få till ett blogginlägg ett par dagar nu men det har liksom inte blivit av.. Just nu hinner jag inte heller skriva allt jag vill heller, kudden ropar sååå lockande på mig ifrån sängen! soooova! Ville behagar sova lite taskigt om nätterna nu när de där små vampyrtänderna sätter fart och växer och kliar!  Men jag tänkte ialla fall visa upp en layout jag gjorde när jag var hemma hos Linda och scrappade.. Typ 17 december eller nåt och jag har inte scrappat sedan dess.. IH.. Julen har liksom sprungit emellan men.. det kliar ordentligt i fingrarna efter pysseltid så.. jag hoppas på imorgonkväll!

Nå, layouten ja.. Den är gjord till Tingturas decembertävling..

jag börjar med närbilderna.. =)










Jag har funderat och funderat på .. om jag ska göra som "alla andra" och blogga mina 10 favoriter från iår men.nää.. dels så vet jag inte om jag har scrappat 10 lo´s i år? För januari - juli blev det liksom inget pysslat alls i princip..  och sedan Ville kom så har ju tiden varit rätt begränsad också.. Nä.. Vi får se.. jag kanske väljer ut någon favorit men det lär inte bli tio!!

Jag har också valt ut ett eller ja, det blev nog TVÅ ord som ska följa mig längs 2009 men de tänkte jag skriva mer om när jag har mer tid, så ni slipper mitt tröttsvammel! Jag vill göra det ordentligt!

Men iallafall. Jag hoppas verkligen ni hade ett bra nyårsfirande. Jag önskar er alla ett underbart 2009 fyllt med alla de saker ni önskar!

KRAM


And to all international visitors.. Im so curious trying to figure out who is coming from what city.. Who lives in Scottsdale, AZ? And Dorchester in UK? =) I d love for you to shout out and say hi. It might help me getting started with a more bilingual blog! I wish you all a happy new year!  May 2009 be your year!

Kommentarer
Postat av: MissMian

Hehe..nåja...tio Los vet till och med jag att du gjort!! Dels till Bad Girls och till Stellas cc! Så försök inte!! :) Fast allt du gör blir ju lika supersnyggt!!! Hoppas snart få se massor med fint i bloggen! :) Längtar som en tok till mars och träffen! Tänk...trevligt sällskap...och massor med scrap!!!!

2009-01-03 @ 12:46:27
URL: http://missmian.blogspot.com
Postat av: eyovine/Maja

WOW som alltid... så cool... är ju läckert att använda samma foto fast i olika storlek.. skriver in det i min lilla bok =)



Önskar dig och din familj ett fint 2009.



Kramen



2009-01-03 @ 12:47:09
URL: http://stokk-eyovine.blogspot.com
Postat av: Silwerstar

Pinsamt sent, men ändå.. TACK för julkortet!! Själv fick jag inte ut ett endaste litet julkort i år :-o Hoppas att ni fick en mysig jul och jag hoppas att ni får ett fint 2009! ♥

2009-01-03 @ 18:21:38
URL: http://silwerstar.blogspot.com
Postat av: Gunilla|uniquelyme

Åh, gillar verkligen 3D-känslan. Och färgerna, kombinationen. Mums! Angående ord så finns fokus även med i min lista av potentiella ord, men har inte fattat ett beslut än.

2009-01-03 @ 18:57:11
URL: http://www.uniquelyme.se
Postat av: Silwerstar

Nu anmälde jag mig till Linköping ändå, på lördagen. Hoppas bara att de har platser kvar! Det känns sjukt trist att missa Linköping, det har ju blivit tradition nu och något att se fram emot :) Om jag lyckades norpa en plats, får jag åka med dig dit då? (utan att krångla this time s)

2009-01-03 @ 20:11:35
URL: http://silwerstar.blogspot.com
Postat av: Petra / Trollet

Underbar, färgrik, detaljerad...... och så bara heldiggar jag kortet på Ville just för att du har typ "en del av huvudet" liksom borta....det är ju såna kort man i vanliga fall (läs Petra) inte framkallar men nu visar du ju hur kanon det blir - I LIKE IT!!!!!!

Ha det bäst och krama Ville och hälsa blivande mannen - Kram Petra

2009-01-03 @ 22:45:27
URL: http://trolletspyssel.blogg.se/
Postat av: lucy edson

Happy New Year, Mahlin!! Best wishes for a wonderful and creative year!



Your little one is growing so much!! Adorable photo and layout!

2009-01-04 @ 05:36:07
URL: http://lucyscraftylife.blogspot.com/
Postat av: AnnaB

Å den här är ju alldeles alldeles underbar...!!!

2009-01-04 @ 22:28:51
URL: http://annab.blogg.se/
Postat av: Nina

*slänger sig ner på golvet och rådyrkar

Wow. Det är allt jag har att säga. Detta är nog den snyggaste layouten jag har sett i år.....öh, inklusive förra året också!



puss*

2009-01-05 @ 07:50:29
URL: http://krumelurkonst.blogspot.com
Postat av: heather rene

Hi! Well, to solve part of the mystery, I am the stalker from Scottsdale Arizona-- I'm the co-owner of Gauche Alchemy. I am so in love with your work, and would absolutely love to be able to experience your blog in a bi-lingual format. (:

2009-01-05 @ 16:41:05
URL: http://gauchealchemy.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback