Nu

var det ett tag sedan jag uppdaterade.. Ni kanske kan gissa er till att jag har fullt upp med att bli klar med mitt finalbidrag till Bad Girls. Uppdraget var nämligen att altra något, inte bara dekorera en pryl, vi skulle verkligen förändra prylens funktion.. Det tog sin lilla tid innan jag kunde komma på VAD jag skulle hitta på .. men, nu är jag klar men ni får bara se lilla sneaken som vanligt.. Någon som kan lista ut eller gissa vad det är för en sak som jag altrat?Jag har slitit med den som bara den iallafall. Hållt mig vaken till 2 om nätterna för att gå upp med Ville igen klockan 6.. Jag är som en riktigt zombie just nu.

Nu har jag bara ett pysselmåste att bli klar med precis nu i helgen och det är mitt sista bidrag till Coordinates Collections DT.  Jag har sagt upp min plats där, mycket på grund av att det blev så svårt när man var bäbisförälder, inte att hitta tiden sådär men mina DT-kitt kom alltid fram några dagar efter deadline och det är inte alltid så lätt att hinna med att sätta sig och göra något... direkt!  Men det känns jättebra nu, att bara ha ett uppdrag kvar där..

Jag slänger in lite Villebilder också. han har ätit potatis hela veckan och då kan man se ut.. såhär..Pappas kille det där.. hihi.. imorgon blir det palsternacka!

huh, I don´t really have the time to translate for you Bad Girls ;P this time so you´ll have to guess what I am talking about =) Our just look at the beautiful little baby..

Just det.. fortsätt gärna hålla era tummar för mig i Bad Girls finalen, nog för att jag är jättenöjd med hur långt jag kommit så här långt så skulle jag ju väldigt gärna vilja fånga en pallplats i år ..  Så.. tack för era påhejningar och tumhållningar..

KRAM
mahlin

Kommentarer
Postat av: Linda

Det ska bli så spännande att få se slutresultatet :) Och Ville, ja han är ju helt enkelt bara för söt :)

2008-10-25 @ 16:17:40
URL: http://joona.se
Postat av: Anonym

hmm... va akn de va??? en almanacka tänkte jag först men den ändrar ju inte funktion... inte en kalender av juletyp heller... hmmm... funderar å klurar... nåt fint är det i allafall =) sötisville=) hur går det, gillar han "riktig mat"??? kram på hela familjen från hela familjen

2008-10-26 @ 19:38:37
Postat av: Anonym

he he... Millan ska jag kanske skriva längst ner =)

2008-10-26 @ 19:39:32
Postat av: krumeluran

klart jag håller på dig :) alla tummar för dig! lycka till!!

2008-10-26 @ 20:04:44
URL: http://www.krumelurans.blogspot.com
Postat av: HannahSthlm

Söta bilder!:)

2008-10-26 @ 21:50:47
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: teres

ger upp på vad det kan vara o skyller på amningshjärnan ;), ser hur snyggt ut som helst dock!

Håller tummarna!Söt han är o de är så bedårande när de börjar äta, awww!

2008-10-26 @ 22:22:02
URL: http://t-strindbergs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback