Tadam!


Idag har jag laddat upp mina första DT-alster på Coordinates Collections.. HÄR hittar ni dom.. Denna gång fick jag ett gigantiskt sponsorpaket ifrån Prima.. Mycket snygga saker var det i det paketet,, jag har massor kvar kan jag säga eftersom det var varendaste papper i Iron Orchid-linjen så var det ett tjugotal papper och sedan en massa blommor och annat mums.. YUMMIE!

Helgen ja.. Det var en helt fantastisk träff i Linköping. Alltså, jag har ju inte varit på någon träff förut.. Mest för att jag alltid trott att jag inte KAN scrappa eller så bland folk, att jag inte skulle hitta inspiration eller liknande.. PFFT.. Det gick alldeles galant.. KANSKE var det två faktorer som var _mest_ bidragande till att det gick så bra..

1. På fredagen satte jag mig och skissade upp ett 10-tal LO´s, valde foton och planerade embellies.. så det var ganska uppstrukturerat och klart VAD jag skulle göra.

2. BUTIKERNA! Det är ju alldeles underbart att, när något fattas, bara ta sin plånbok och knalla bort till en av butikerna och köpa det Cardstock eller alfabet som saknades.

Jag hade i alla fall jättetrevligt. KUL som tusan att se alla IRL även om jag inte direkt pratade med någon, mer än mitt bord.. Feg som jag är.. eller snarare så att jag var så himla inne i pysslandet att det inte fanns tid för pratpaus =D..

Absolut jättetack till tjejerna som fixat med detta. vilket jobb. Allt var bara toppen.. Och jag vann pris i en utlottning, TACK papp och scrap!

En sak till om helgen innan jag visar LO´s. .. Jag gick på en demo/föreläsning och den hölls av Malena.. Först och främst.. WOW, vilken inspirerande människa. =) Sedan var ämnet och andemeningen i det hela så.. Rätt. Det var nästan andäktigt att lyssna på, dessa sanningar som man ibland glömmer bort.. Så har du någongång chansen att lyssna på en föreläsning med Malena.. DO IT!

Sådär.. Nu kommer LO´s

image92
Den här gjorde jag efter Helenes skiss på Swescrap v. 39.. Jättekul skiss.. Och dessa Daisy D´s papper blev jag riktigt tokkär i.

image93
Till en av tävlingarna under träffen, Inspireras av en Cathy Zielske LO.. Ja , en utvald en, inte vilken som helst.

image94
Vår snyggaste Andy hamnade på bild till en annonsutmaning..

Mmm.. Det var allt jag tänkte visa denna gången.. =)

JUST jag har ju glömt att berätta.. Jag gick vidare till Class 4 i Bad girls kits  TOP DESIGNER.. Ni ska få se min LO till Class 3.. en annan dag =D den handlade om Shape iallafall =D..

Goder natter..

PS. Om någong har bra och pedagogisk (gärna redan utformat lektionsmaterial) information om carl den ELFTE.. så please.. Skicka gärna till mig!

Kommentarer
Postat av: Zarah

Fy tusan vad du är bra!!! *hoppar omkring och viftar med pompoms* Grymma Los, tjejen! Kram!!!

2007-10-02 @ 08:48:34
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Erica

Åh så snygga!!! Du är så duktig!

2007-10-02 @ 17:20:42
URL: http://spacemouse.blogg.se
Postat av: Mara

Superbra!!!!Vilka härliga LO:s!/Sara

2007-10-03 @ 10:34:00
URL: http://marashobby.blogg.se
Postat av: Erica

Tack för kommentar.
Själv har jag fått dille på stjärnor just nu...

2007-10-03 @ 16:48:09
URL: http://spacemouse.blogg.se
Postat av: Marie

jisses vilka läckra sidor, wow!

2007-10-03 @ 19:52:06
URL: http://www.mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: Nina

*dyrkar*

2007-10-03 @ 22:20:39
URL: http://krumelurkonst.blogspot.com
Postat av: EmmLa

Grattis till alla dina framgångar och härliga LO:s du gör, det är alltid något nytt och spännande när jag tittar in! :)

2007-10-04 @ 14:29:50
URL: http://emmlisen.bogspot.com
Postat av: Arntnatasha

Interesting. No more comment :)

2009-03-27 @ 11:04:02
URL: http://arntnatasha.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback