Lägesrapport

Varje gång jag känner mig rutten och oinspirerad kikar jag in här i bloggen och läser era peppande kommentarer..  Jag tror inte jag kan säga TACK tillräckligt många gånger för det

Hur går det nu då..
Mjo.. Alltså, jag bör vara klar med mitt Bad Girls alster Ikväll så jag kan fota under dagen imorgon på jobbet, annars blir det skumma fula foton, för imorgon kväll är det dags att ladda upp.. och jaa.. jag har verkligen helt tappat mitt mojo.. Jag kommer på femtusen miljarder idéer på LO´s (okej, jag överdrev lite) men ingen som passar den uppgiften jag har NU till tävligen!  Jag hittar inte idéerna, nu är jag inne på tredje LO försöket och det får helt enkelt bli som det bli, för jag är en så långsam monterare att nu hinner jag inte ändra mig mera.. jag är långt ifrån nöjd, personligen ser denna nya LO ut som en halvtaskig kopia av den jag gjorde förra veckan fast med annan färgställning.. Fast jag kan ju inte rå för att jag är helt insöad på cirklar.. men ändå..  Så ligger landet iallafall.. Jag kämpar på..

Och kom ihåg.. ni som inte redan skickat in till Brunkullans tävling med slutdatum nu på lördag.. GÖR DET .. Jag skulle vilja se lite fler LO´s.. hittills har vi bara fått in två! Jag vill se meeeeeer! Heja heja!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Zarah

Heja Mahlin - du e bra! Inspirerar ju som bara...
och sen fick jag censurera mig lite. Men MYCKET i alla fall.!! :D

Ska nog ge mig på en skiss tror jag bestämt. Typiskt att det ska vara så mycket SAMTIDIGT! Viljan finns - men inspirationen och tiden? Man hoppas.

Kram!!

2007-10-17 @ 22:51:25
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: silwerstar

Jag fortsätter att heja på dig! ;-)

Kul att det blir en Mahlin-skiss, den ser jag fram emot! KRAM!

2007-10-18 @ 11:18:04
URL: http://silwerstar.blogspot.com
Postat av: maxell

Det är knepigt när det är för många idéer och ingen som riktigt riktigt passar. Enklast då är väl att ta tag i en idé och börja nysta lite. Fast om du är insnöad på en variant (cirklar) kan det bli lika det du gjort innan... fast är det egentligen fel? :)

Gör nu exakt så som det blir. Kanske kommer du på någon detalj under själva monteringen och då kan du säkerligen lägga till, ta ifrån och/eller justera. För detaljer kan förändra massor.

Själv har jag projektat en LO utifrån din skiss. Jätterolig skiss att jobba med å grälla färger ska det bara vara. Sist: Ja, den är inskickad...

2007-10-18 @ 23:43:15
URL: http://maxellexam.blogspot.com/
Postat av: Lilla katt

Jag hejar på dig i tävlingen, hur går det? =)

2007-10-21 @ 16:49:27
URL: http://giiisen.blogspot.com
Postat av: Eivor/Ejja

Vilka härliga LO du gör!! Kikar in här för första gången och erkänner att det blir inte sista!! Härliga färger, roliga dekorationer och du textar GRYMT snyggt!
Hoppas det lossnat för dig och att du fått till en LO du är nöjd med.

//Eivor

2007-10-23 @ 23:13:48
URL: http://eivor.blogg.se
Postat av: Lilla katt

Hur går det med Bad girls nu? =)

2007-10-29 @ 20:49:42
URL: http://giiisen.blogspot.com
Postat av: Linda

Har du gett upp här? Saknar dina alster, hoppas du lägger upp nåt snart..

2007-11-01 @ 21:45:41
URL: http://scrapjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback